Nyslået millionær er gået ned i tid

En kvinde fra Lolland-Falster har allerede besluttet, hvordan hendes store gevinst skal bruges

- Det er dejligt, at det også kan tilfalde ganske almindelige danskere at vinde en million.

Sådan siger en kvinde fra Lolland-Falster, der for nyligt modtog et af den slags opkald fra Danske Spil, som de fleste drømmer om.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Ikke store indkøb

- Det var en fra Danske Spil, der ringede. Jeg troede først, at det var noget med nogle indbetalinger, men så sagde han, at jeg havde vundet en million! Det var en glædelig overraskelse,” siger den heldige kvinde, som stadig er ved at vænne sig til, at hun kan kalde sig millionær. I hvert fald indtil hun begynder at bruge af gevinsten.

Indtil videre har hun ikke tænkt sig at foretage de store indkøb – i stedet skal pengene gøre det muligt for kvinden at gå lidt ned i tid i de resterende år, hun er på arbejdsmarkedet. Hun regner dog ikke med, at hun kommer til at ligge og snue under dynen i længere tid om morgenen af den grund.

Vil stå roligt op

- Man bliver jo også ældre, og så kan det godt være hårdt at stå så tidligt op, men på den anden side bliver man også lidt miljøskadet, så jeg kan nok ikke sove meget længere end ellers, men bare det, at jeg vil kunne stå op og stille og roligt sidde og drikke min morgenkaffen, mens jeg læser avisen. Man kan sige, at jeg går ned i arbejdstid og op i mig-tid, siger kvinden.

Har planer med manden

Hun understreger, at millionen ikke kun går til ’mig-tid’, men i lige så høj grad til ’os-tid’. Hende og manden har nemlig store planer for fremtiden. Parret har tænkt sig at køre Europa tyndt fra nord til syd, når de får mere tid. Og derudover så er der helt sikkert også blevet råd til at tilgodese både børn og børnebørn.

- Ja, de skal helt sikkert også forkæles alle sammen, siger hun.

Powered by Labrador CMS