Nyt nederlag for voldtægtsdømt stjerne

Den kendte skuespiller Danny Masterson er dømt for flere voldtægter. Nu står det klart, at han ikke får nogen muligheder for frihed

En dommer ved Los Angeles Superior Court har nægtet at give skuespilleren Danny Masterson mulighed for kaution, mens han appellerer sin dom for voldtægt,

Det skriver Deadline

Frygter flugt

Dommer Charlaine Olmedo udtrykte bekymring for, at Masterson kunne forsøge at flygte, da han står over for en lang fængselsstraf og er midt i en skilsmisse med Bijou Phillips, hvilket reducerer hans ønsker om at blive.

Masterson, der er kendt fra 'That 70s Show' - også kendt som "Dengang i 70'erne", afsoner en dom på 30 år til livstid for to voldtægtsdomme og vil være berettiget til prøveløsladelse om 20 år. 

Det bliver ikke muligt for Danny Materson at betale sig til frihed. Retten frygter, at han vil forsøge at flygte.

Flere sager på vej

Han blev først anholdt i 2020 for overgreb begået mellem 2001 og 2003. 

Efter en anden retssag i foråret 2023 blev han fundet skyldig i to tilfælde af voldtægt.

Scientologykirken, som Masterson har været en del af, er også involveret i en civil sag mod skuespilleren, der er planlagt til at gå i retten den 22. september 2025, skriver Deadline.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af journalister fra Nyheder.dk.

Powered by Labrador CMS