Oh Land ikke klar til brylluppet

Oh Land har sendt invitationer ud til sit sommerbryllup, men mangler fortsat selve planlægningen

Udgivet Opdateret

Nanna Øland Fabricius med kunstnernavnet ’Oh Land’ fortalte i maj til Tivoli i forbindelse med optræden ved et Fredagsrock-arrangement, at hun skal giftes.

Om den store dag uddybede den 38-årige sanger til Kendte.dk ved premieren på DR Ramasjang’s ’Cirkus Summarum’ torsdag eftermiddag i Ballerup.

- Folk har reserveret datoen, så vi skal bare lige finde ud af, hvad vi gør, sagde hun, der var taget i cirkus med eksmanden Eske Kath og deres fælles søn, Svend på seks år.

Duge på bordet

De blev skilt i 2017.

Men i 2020 blev hun og musikeren Adi Zukanovic forældre til sønnen Ernst, og musikerparret er nu klar til at blive ægtefæller.

- Der er så mange ting, der skal tages stilling til med duge på bordet og sådan noget.

- Vi er bare så ukoordineret, og der skal også lige spilles nogle koncerter i sommerens løb, afslørede hun, der besøger blandt andre ’Tinderbox’, ’Smukfest’, ’Nemoland’ og Nibe Festivalen.

Oh Land har dog planer om at blive hvid brud.

Ja til ’X Factor’

- Hvorfor ikke? Der er ikke så mange tidspunkter, jeg har hvidt på, og der kommer hurtigt pletter på, sagde hun med et smil, og fortsatte om stedet, hvor brylluppet skal stå.

- Det bliver nok hjemme hos os selv. Det er planen lige nu.

Til et supplerende spørgsmål om, hun kunne have lyst til at genindtræde som ’X Factor’-dommer i stedet for Kwamie Liv, var hun positiv stemt.

- Hvis jeg blev spurgt, så kunne jeg da godt, lød det fra hende om den sag.

Oh Land tog eksmanden under armen ved premieren på ’Cirkus Summarum’ i Ballerup. De blev skilt i 2017 og har sammen sønnen Svend.
Oh Land tog eksmanden under armen ved premieren på ’Cirkus Summarum’ i Ballerup. De blev skilt i 2017 og har sammen sønnen Svend.
Powered by Labrador CMS