Otte-årig pige ringede til politiet og stoppede forbryder

Pigen reddede sin treårige lillebror og sig selv

Faren vidste ikke. hvad han skulle gøre, da hans elskede børn var væk. Men det vidste datteren heldigvis.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En otteårig pige stoppede en biltyv i at køre hende og lillebroren til Mexico ved at ringe til politiet, mens de to søskende var ved at blive kidnappet.

Børnene sad på bagsædet i familiens bil i San Diego, da en fremmed kvinde pludselig kørte med dem. Det skriver KMOV.com.

Børnenes far fortæller, at han efterlod sine børn i bilen mandag eftermiddag for at løbe ind i en butik efter hårelastikker til sin datter.

I mellemtiden hoppede en kvinde ind i bilen kørte af sted. Faren prøvede at følge efter bilen til fods, men han kunne ikke følge med.

– Jeg indhentede næsten bilen, men i lyskrydset kørte hun over for rødt og så var jeg efterladt midt på vejen grædende, fortæller faren og fortsætter:

– Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Det var mine børn.

Truede datter med bilulykke

Men heldigvis vidste datteren det, for få minutter senere ringede den otteårige pige til alarmcentralen. Hun fortalte politiet, at hun og hendes treårige lillebror var blevet kidnappet og at hun kunne se skilte, hvorpå der stod Mexico.

– Jeg sagde, at hvis ikke hun kørte os tilbage til far, så ville jeg ringe til politiet. Så det gjorde jeg, fortæller pigen og fortsætter:

– Så truede hun mig og sagde, at hvis jeg ikke gav hende telefonen, ville hun gøre galt med vilje.

Det lokale politi tog kontakt til den amerikanske grænsekontrol, der med det samme begyndte at eftersøge bilen, der ville over grænsen til Mexico.

En time senere stoppede myndighederne bilen. Kvinden blev anholdt og er stadig i forvaring.

Powered by Labrador CMS