Overfald i Helsinge kan være gengældelsesaktion

To mænd blev torsdag udsat for et groft overfald. Måske er det en gengældelsesaktion.

To mænd har torsdag været udsat for et groft overfald. KLIK og se flere billeder i galleriet. Foto: Steven Knap/Droto.dk.
To mænd har torsdag været udsat for et groft overfald. KLIK og se flere billeder i galleriet. Foto: Steven Knap/Droto.dk.
Udgivet Opdateret

Søndag aften blev en ung mand stukket ned i Helsinge. I den forbindelse blev seks personer anholdt af politiet, der fandt den unge mand såret i en baggård. Han var blevet stukket i benet.

Torsdag var den så gal igen i byen: Flere unge ankom til et villakvarter, hvor de overfaldt to mænd. Den ene blev stukket i ryggen med en spids genstand og måtte til behandling på Rigshospitalets traumecenter.

Den anden var blevet banket godt og grundigt igennem.

Det fik Nordsjællands Politi til torsdag eftermiddag at sende flere patruljer til Kirkebådsvej.

Newsbreak.dks mand på stedet kunne fortælle, at et vidne så to grupper slås foran politiet. En melding som politiet ikke ville bekræfte.

– Så ville jeg nok have hørt det, sagde Palle Jørgensen, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Newsbreak.dk torsdag aften.

Samme vidne var også af den helt klare overbevisning, at tumulten på Kirkebådsvej var en gengældelsesaktion fra søndagens knivstikkeri.

Til det sagde Palle Jørgensen:

– Det ved vi ikke nu.

Efter overfaldet brugte teknikere timer på stedet for at sikre spor. Et større område var i den forbindelse afspærret.

Intet nyt

Fredag morgen er der ikke meget mere at byde på fra politiets side.

– Det hele overgives til efterforskningen. Nu er der en masse tråde, der skal samles og en masse rapporter, der skal læses, siger Freddy Bech Jensen, vicepolitiinspektør fra Station Midt i Hillerød, til Newsbreak.dk.

Ingen af de tilskadekomne er i livsfare.

I forbindelse med knivstikkeriet søndag aften, blev seks personer anholdt. De blev alle løsladt igen.

Ingen personer er anholdt i sagen fra Kirkebådsvej.

Powered by Labrador CMS