Pædofil melder sig selv efter flere overgreb på børn

Den pædagoguddannede mand blev dømt for overgreb på sovende drenge.

En pædagoguddannet mand indså selv, at han havde brug for hjælp, fordi han følte sig tiltrukket af små drenge. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Ved Retten i Herning blev en 24-årig mand tidligere på ugen dømt for seksuelle overgreb på sovende drenge. Det skriver Aoh.dk.

Det særligt interessante ved sagen er, at manden selv tilstod overgrebene. Han tog kontakt til sin egen læge for at blive henvist til behandling, og han fortalte om overgrebene på Retspsykiatrisk Afdeling i Aarhus. Herfra blev der givet besked til Midt- og Vestjyllands Politi. Og politiet tog så kontakt til manden.

Ifølge Aoh.dk tilstod manden uopfordret endnu et overgreb under en afhøring. 

– Jeg gik til lægen, fordi jeg var bekymret over, at jeg tænder på børn. Jeg havde et ønske om at komme i medicinsk behandling, fortalte manden i retten. Her fremgik det, at han gennem halvandet år har deltaget i samtaleterapi og fået medicin, der sænker hans testosteron i blodet.

Udannet pædagog

Manden er uddannet pædagog, men han har aldrig arbejdet som en sådan. I retten fortalte han, at han er god til børn, men at han gerne vil nøjes med at være det på en god og anstændig måde.

Han gav udtryk for, at han var klar over, at han kæmpede mod kræfter, han ikke kunne styre, da han i to tilfælde havde befølt små drenge på bagdelen under tøjet.

Drengene var ni og 11 år gamle, da dette skete. De sov, da overgrebene fandt sted.

Ros af dommeren

Manden blev idømt en straf på 20 dages betinget fængsel. Han modtog dommen og fik en opmuntrende besked fra dommer ved Retten i Herning, Anne Lægaard Bindslev.

– jeg har dyb respekt for, at du selv har valgt at indse dit problem og gøre noget ved det, sagde dommeren under retssagen.

Powered by Labrador CMS