Pas på! Svindel-sms i omløb

En sms afsendt af svindlere er lige nu i omløb. Slet den straks, hvis du modtager den.

Udgivet Opdateret

En sms med Bilka som afsender er blevet sendt til en Newsbreak.dk læser, som derfor har henvendt sig. Sms’en linker tilsyneladende til et en lykkehjuls-konkurrence – angiveligt i anledning af Bilkas fødseldag. Denne sms er dog falsk og bør derfor slettes med det samme, oplyser Bilkas kommunikationsafdeling.

– Det er en SMS, vi kender til. Det er dog ikke en, vi har udsendt. Der er nemlig tale om en svindel-SMS, hvor vi bliver misbrugt. Vi har således advaret om den på Facebook, skriver Kasper Reggelssen, Media Relations Manager for Salling Group og fortsætter:

– Vi anbefaler, at man blot sletter sms’en. Og hvis man er i tvivl, så anbefaler vi vores kunder at kigge på eksempelvis vores hjemmeside eller Facebook, da officielle konkurrencer og lignende altid vil blive slået op på vores Facebook-side, i vores nyhedsbreve og/eller i avisen.

Beskeden er afsendt fra et nummer, der tilhører maskinarbejderen Ole Larsen Nielsen fra Fyn. Hans nummer er dog blevet hacket, og han har derfor intet med sms’en at gøre. I denne artikel kan du læse om, hvordan hans nummer blev hacket, og hvilke konsekvenser det har for ham: Oles nummer hacket og brugt til fup.

På sin Facebook-side advarer Bilka desuden mod de falske sms’er.

Powered by Labrador CMS