Pensionist vinder 13 millioner

Det er ikke hver dag man kan huje og fejre, at livet er med en. Det kan en nordjysk pensionist dog

Rejser til eksotiske dele af verden står ofte allerøverst på listen, når danskerne vinder den store gevinst i Lotto. 

Men behøver man egentlig rejse langt væk for at få store oplevelser?

Det spørgsmål har Danske Spil stillet en,  som netop har vundet stort. 

Ingen lange ture

- Næh!, lyder det bestemt fra en nordjysk pensionist, som for ganske nyligt vandt ikke mindre end 13.000.000 kroner i Lotto.

- Nej, det der med lange ture, det er ikke lige mig, begynder manden og fortsætter:

- Så i stedet vil jeg se noget af Danmark, som jeg aldrig har set før. Jeg har aldrig været på Fanø. Og jeg har aldrig været på Als, der vil jeg gerne ned. Og så skal jeg også en tur over til København. Der har jeg kun været på endagsture, men jeg har aldrig været i Nyhavn, så jeg vil gerne prøve at se Nyhavn. Og så vil jeg også gerne se Korsbæk på Bakken, remser manden op.

Deler med børnene

Lige under punktet 'rejser', så er der mange vindere, der bruger penge på at begave børn og børnebørn, men det er heller ikke så relevant for den nyslåede nordjyske millionær. 

Han har ganske vist voksne børn, men gevinsten på 13.000.000 kroner blev vundet på en fælles-kupon, hvor mandens børn også spillede med, så de er allerede blevet millionærer på gevinsten, og så kan manden jo med god samvittighed bruge pengene på den næste rejse rundt i landet.

- Der er mange steder, jeg aldrig har været i Danmark. Jeg finder nok noget, jeg vil se. Og jeg har jo råd til det, siger manden forsigtigt.

Powered by Labrador CMS