Pensionister nægtede at forlade bingo-spil

Politiet bad en flok pensionister forlade et igangværende bingo-spil. Det nægtede de.

En større flok pensionister nægtede at følge politiets anvisninger og forlade et bingospil. Foto: Colourbox.
En større flok pensionister nægtede at følge politiets anvisninger og forlade et bingospil. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Mange kender måske det, at man lige sidder og mangler B-7 eller G-51. I hvert fald nægtede en større flok pensionister at forlade et igangværende bingospil – det på trods af, at det var politiet, der kom med anvisningerne. Det skriver jv.dk.

Lokalpolitiet i Aabenraa var søndag eftermiddag nemlig blevet kaldt ud til Grænsehallerne i Kruså. Her var der nemlig mistanke om gasudslip eller en form for røgudvikling, hvilket brandvæsnet var sendt afsted for at undersøge.

Det skulle dog snart vise sig, at det var helt andre problemer, som lokalpolitiet måtte tage sig af.

Nægtede at forlade bingospil

Der var nemlig langt flere personer i hallen, end brandmyndighederne havde tilladt. Brandvæsenet forsøgte derfor at få nogle af gæsterne ud, men samtlige bingospillere, der primært bestod af danske og tyske pensionister, nægtede hårdnakket at forlade stedet før tid.

Brandvæsenet måtte derfor få hjælp af politiet, som rykkede ud og fik antallet af gæster reduceret til det tilladte.

– Jeg vil vurdere, at vi i sådan en sag peger på de folk, der sidder tættest på udgangen om at forlade stedet. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at få sådan en besked, men det er nødvendigt, hvis nu en brand opstår, har sektionsleder hos Aabenraa Lokalpoliti, Sønke Iversen, udtalt til jv.dk.

Powered by Labrador CMS