Pludselig død

'Whodini' rapperen John Fletcher er pludselig og helt uventet gået bort.

Den amerikansk rapper John Fletcher døde onsdag den 23. december. Han blev blot 56 år gammel. Foto: Mpnc/Backgrid/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Den amerikanske rapper John ‘Ecstacy’ Fletcher er gået bort. Han døde pludselig og helt uventet onsdag den 23. december. Det skriver blandt andet TMZ.

Ifølge mediet var John Fletcher sund og rask og holdt jævnligt formen ved lige i træningslokalet. Hans død kommer da også fuldstændig bag på alle. Ikke mindst familien, der er i chock.

De fortæller, han var vågen onsdag morgen og der talte med folk. Men, at han så pludselig ikke længere trak vejret. De kommer dog ikke ind på den egentlige dødsårsag.

John Fletcher var en del af den legendariske og Brooklyn baserede hiphop gruppe Whodini, som han grundlagde i 1982 sammen med Jalil Hutchins og som fik tilslutning af DJ Drew Carter – Grandmaster Dee i 1986.

De står bag en lang række albums og store hits. Heriblandt ‘Freaks Come Out at Night’, ‘Friends’ og ‘The Haunted House of Rock’.

Trioen var blandt de allerførste, der formåede at  kombinerede rap med rock og også gruppen, der startede med at optræde live sammen med ‘b-boy’ dansere.

John Fletcher blev blot 56 år gammel.

Powered by Labrador CMS