Politi eftersøger mand for vold og afpresning

20-årige Omar Adnan Qundus eftersøges i flere sager om grov vold og afpresning.

Midt- og Vestsjællands Politi eftersøger den 20-årige Omar Adnan Qundus i forbindelse med grov vold og afpresning. Foto (fra 2011): Midt- og Vestsjællands Politi.
Udgivet Opdateret

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 20-årige Omar Adnan Qundus, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj 2016.

Han skal anholdes og sigtes i flere sager om personfarlig kriminalitet (grov vold) og sager om afpresning begået primært i Køge og Herfølge inden for de seneste cirka måneder, idet han mistænkes for at være en af gerningsmændene i de mange sager.

– Han er blevet anmeldt af borgere, det tager vi selvfølgelig alvorligt, og nu vil vi gerne høre hans versioner af sagerne, siger politikommissæer Pia Fenger fra Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Politiet har i den forgangne tid ledt efter Omar Adnan Qundus både på hans bopæl i Herfølge-området og andre relevante tilholds- og opholdssteder uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at lokalisere hans opholdssted.

Han beskrives som: mand, 20 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: Tatovering ”Qundus” på håndryggen over højre tommelfinger.

Borgernes opfordres til at undlade at tage kontakt til den eftersøgte, men i stedet straks kontakte nærmeste politi.

Er han farlig?

– Potentielt kan alle jo være farlige, siger Pia Fenger, men understreger, at det ikke er derfor, borgerne ikke selv skal tage kontakt til den efterlyste.

Ifølge Politikommissæren er den manglende kontakt til Omar Adnan Qundus til stor gene for den videre efterforskning, da man ikke rigtig kan komme videre, før end han bliver afhørt.

Har man oplysninger om den eftersøgtes opholdssted, eller træffer man ham, bedes Midt- og Vestsjællands Politi straks underrettet på telefon 46351448 eller via nærmeste politi på telefon 114.

Powered by Labrador CMS