Robert Hansen fik ildebefindende

Skuespilleren Robert Hansen fik tirsdag aften et ildebefindende under opførelsen af Dirty Dancing i Tivoli

Robert Hansen måtte en tur på hospitalet under forestillingen Dirty Dancing tirsdag aften. Foto: Keld Navntoft/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Skuespilleren Robert Hansen fik i aftes et ildebefindende under opførelsen af ’Dirty Dancing’ i Tivolis Koncertsal, hvor han havde en af de ledende roller sammen med blandt andet den kendte danser Silas Holst og skuespilleren Mathilde Norholt.

Robert Hansen fik ikke sit ildebefindende direkte på scenen, men det skete under første akt, og en af producerne måtte gå ud under 2. akt og fortælle, at en anden skuespiller ville overtage hans rolle, skriver Ekstra Bladet.

Kørt på sygehuset

Heldigvis forløb det hele udramatisk og skuespilleren blev umiddelbart efter ildebefindenet tilset af forestillingens læge og derefter kørt på sygehuset.

– Robert Hansen har været lidt sløj hen over weekenden og i aften (i aftes, red.) fik han et ildebefindende i pausen mellem første og anden akt på vej til sin garderobe. I enighed med Robert besluttede vi at lade hans understudy, Jeff Schjerlund, spille anden akt i hans sted, siger Mikkel Rønnow, kreativ producer og fortsætter:

– Vi orienterede publikum inden starten på anden akt, og det var som sådan helt udramatisk. Vores faste læge har for en sikkerheds skyld sendt Robert til et tjek på skadestuen, hvilket er en helt normal del af vores procedure. Vi regner med, at Robert snart er klar igen.

Powered by Labrador CMS