Rosenborgs billetsalg eksploderer efter Bendtner-køb

Salget af sæsonkort er eksploderet i norske Rosenborg, efter at Nicklas Bendtner er skiftet til klubben.

Meget tyder på, at Nicklas Bendtner er en særdeles populær herre hos Rosenborgs fans, som strømmer til billetlugen for at købe sæsonkort. Foto: Alan Walter/Reuters
Udgivet Opdateret

Nicklas Bendtner er kommet på alle fodboldlæber i norske Trondheim, hvor danskerens nye klub Rosenborg har hjemme.

Det norske mesterhold har mærket en enorm interesse for sæsonkort til klubbens kampe, siden tilgangen af Nicklas Bendtner blev offentliggjort tidligere på ugen.

I det første døgn efter nyheden om danskeren solgte Rosenborg 90 sæsonkort, hvilket er en markant stigning i forhold til dagene forinden.

Det siger Rosenborgs direktør, Tove Moe Dyrhaug, til den norske avis Aftenposten.

– I det første døgn solgte vi 90 sæsonkort. Det er vældig meget, i og med at det var “en normal dag”. Du kan sige, at det er en stigning på 99 procent i salget sammenlignet med de seneste dage (før købet af Bendtner, red.), siger Tove Moe Dyrhaug til avisen.

Tænkte ikke over det

Ifølge direktøren har Rosenborg ikke spekuleret i en decideret effekt på interessen for klubbens kampe ved købet af Nicklas Bendtner.

– Vi har egentlig ikke tænkt meget på, hvad Bendtner-effekten ville betyde for salg af sæsonkort. Men det er glædeligt, at købet af Nicklas er blevet så godt modtaget hos supporterne.

– Vi ser også på de sociale medier mange opfordringer til at købe sæsonkort, siger Tove Moe Dyrhaug.

Trods tilgangen af danskeren er Rosenborg fortsat lidt efter salget af sæsonkort på samme tid i fjor.

Den norske klub har i øjeblikket solgt 9100 sæsonkort.

29-årige Nicklas Bendtner skiftede 6. marts fra engelske Nottingham Forest i den næstbedste engelske række til Rosenborg på en treårig kontrakt.

Powered by Labrador CMS