Skadeschok: Simon Kjær måtte udgå

Et sammenstød med en modstander tvang en skadet Simon Kjær af banen i Milans udesejr over Lecce mandag.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær måtte gå ud allerede i første halvleg, med hvad der lignede en mulig knæskade, da AC Milan gæstede Lecce i Serie A.

Fraværet af danskeren hæmmede dog ikke Milan betragteligt. Efter 1-0 ved pausen satte Milan tingene på plads i anden halvleg med en 4-1-sejr i første ligakamp efter coronapausen.

Kjær var ellers kommet fint i gang med kampen og virkede sikker i sine indgreb, men det var alligevel måske en smule rust fra coronapausen, som endte med at give ham problemer.

Den danske stopper lavede en dårlig aflevering frem i banen, som Lecce opsnappede.

Kjær nåede dog selv tilbage og fik sparket bolden væk efterfølgende, men i situationen ramlede en Lecce-angriber ind i danskerens bentøj.

Grimasserne i Kjærs ansigt viste tydeligt, at han havde ondt. Efter længere tids behandling både på og uden for banen kom han ind igen. Men det gik ikke.

Kort efter måtte han lade sig udskifte fem minutter før pausen.

Vandt alligevel

På det tidspunkt var Milan foran 1-0 på Samuel Castillejos scoring efter 26 minutters spil.

Milan kom lidt skidt ud fra pausen og måtte se Lecce udligne på straffespark i 54. minut, men hjemmeholdet nåede dårligt at få armene ned igen, førend kampen reelt var afgjort.

Minuttet efter var Giacomo Bonaventura over en ripost foran mål. Han gjorde det til 2-1, og bare tre minutter senere udnyttede Ante Rebic en friløber til at gøre det til 3-1.

Herfra var Lecce aldrig i nærheden af point. I stedet gjorde Rafael Leao det til 4-1 med små 20 minutter igen.

Sejren sender Milan op på syvendepladsen, mens Lecce fortsat er placeret under nedrykningsstregen.

Topholdet Juventus kom også fint i gang efter coronapausen. Ude mod Bologna vandt holdet 2-0 på to mål i første halvleg.

Cristiano Ronaldo gjorde det til 1-0 på straffespark, inden Paulo Dybala med et fremragende skud lidt uden for feltet gjorde det til 2-0 ti minutter før pausen.

Juventus er nu fire point foran forfølgerne Lazio, som dog har spillet en kamp mindre.