Skuespillerinde skubbet ned på togskinner: Overfaldet på metrostation

"Det er enhver kvindes værste mareridt"

22-årige Bonnie blev brutalt skubbet ned på togskinner på en metrostation. Foto: SCANPIX
Udgivet Opdateret

En ung skuespiller er blevet befamlet og skubbet ned på togskinner af en komplet fremmed. Hun kalder overfaldet “enhver kvindes værste mareridt”. Det skriver NY Daily News.

22-årige Bonnie Curie fra New York var på vej hjem fra byen, da en fremmed tog hende på brysterne og i skridtet. Kort efter det blev hun skubbet ned på togskinner.

– Det var forfærdeligt og uvirkeligt, fortæller Bonnie.

Skubbet ned på togskinner

Curie fortæller, hun blev overfaldet af en fremmed omkring klokken 4.20 fredag, da hun gik på en togplatform i metrostationen ved Sixth Avenue, efter hun havde været på en bar. Den unge skuespiller siger, at hendes angriber befamlede hende ud af det blå, mens hun var på vej hen til toget.

– Jeg var nok kun nede på platformen et par sekunder, og jeg havde ikke stoppet op. Jeg gik stadig, fortæller hun og fortsætter:

– Den her fyr kom op bag mig, og han tog mig på brystet med den ene hånd. Med den anden tog han mig i skridtet. Jeg sagde, han skulle skride ad helvede til, og så skubbede han mig ned på skinnerne.

“Jeg kan ikke tro, det skete”

Curie, der kun er 162 høj, siger angrebet skete så hurtigt, at hun tror, det var meningen, at hun skulle ende på skinnerne.

– Jeg fik ikke rigtig chancen for at kæmpe imod, siger hun og fortsætter:

– Inden jeg vidste af det, lå jeg på skinnerne.

Curie brækkede håndleddet, fik et revet ledbånd i sin ene skulder og fik et forslået lårben.

– Det er det mareridt, enhver kvinde i New York frygter – og det skete. Jeg kan ikke tro, det skete, fortæller Curie.

Kunne ikke komme op selv

Ifølge politiet løb angrebsmanden hurtigt væk. Heldigvis var der nogle bamhjertige samaritanere, der hjalp forslåede Curie, som hun lå der på skinnerne. To mænd og en kvinde hjalp hende med at komme tilbage op på platformen.

– Jeg takker skæbnen for, at der ikke kom noget tog, fortæller Curie.

Hun siger også, at hun var virkelig heldig, at der var folk villige til at hjælpe hende. Med hendes brækkede håndled kunne hun nemlig ikke trække sig selv op og ud af fare.

– Jeg går aldrig mere alene ned på metrostationen om natten, fortæller Curie, der også vil melde sig til et kursus i selvforsvar.

Tidligere kriminel sendt på hospital

To dage senere blev 24-årige Kimani Stephanson anholdt i forhold til angrebet på Curie. Han er blevet tiltalt for mordforsøg, overfald og seksuelt misbrug.

Politiet fik et tip fra en nabo, der genkendte Stephenson fra et overvågningsbillede. Den unge mand blev anholdt og sendt på hospitalet.  New York Post skriver, at det ikke klart hvorfor, han blev sendt på hospitalet.

Ifølge politiet har Stephenson været anholdt fem gange tidligere. Heriblandt for et indbrud i 2009, som han er prøveløsladt for.

Powered by Labrador CMS