Slip for mere julestress: Undgå denne bagefejl

Der er nok at stresse over i december. Fejl i køkkenet behøver ikke være en af dem.

Udgivet Opdateret

Enhver, der har glemt at komme gær i en brødopskrift ved, at det er virkelig vigtigt at bruge hævemidler i opskrifter, der kalder på dem.

Hvad alle ikke nødvendigvis ved er, at der også er forskel på de forskellige former for hævemidler, der findes.

Artiklen fortsætter under videoen

Hvis du allerede kender forskellen på gær, natron, bagepulver og de andre hævemidler, kan du nok ikke lære meget nyt af denne artikel.

Men hvis du er en af dem, der er i tvivl om, hvornår man skal bruge potaske, og hvad forskellen faktisk er på natron og bagepulver, ja så kan du klikke dig gennem galleriet til denne artikel.

Her er svarene samlet til dig, mens kilderne til svarene er som følger:

Ingeniøren, Euroman, Arla, Oetker, Ingeniøren.

Powered by Labrador CMS