Smartphone-succes har fået en lillebror

Udgivet Opdateret

Doros smartphone-familie har fået et nyt medlem, Doro Liberto 820 Mini – en ”lillebror” til succesen Doro Liberto 820, der blev sendt på markedet sidste år. Den nye smartphone er en mindre og mere kompakt model – men med mange af de samme muligheder som sin storebror.

Den spritnye mini-smartphone, som i disse dage bliver præsenteret på Mobile World Congress 2015 i Barcelona, er med sit miniformat som skabt til bukselommen. Den tilbyder den fulde Doro smartphone-oplevelse, har en udvidet batteritid på helt op til 500 timer og kan det samme som en almindelig smartphone.

Skærmen er 4 tommer og dermed en halv tomme mindre end Doro Liberto 820, kameraet er lidt mindre (5MP versus 8MP) og det samme er lagerpladsen (4GB versus 8GB).

Ligesom alle andre Doro-telefoner kommer Doro Liberto 820 Mini med en moderne bordlader. Men som noget helt nyt aktiveres en såkaldt ”Docktilstand”, når man placerer mobilen i den vandrette ladestation, og telefonen kan hermed bruges som ur, alarm, vejrstation, elektronisk billedfremviser og musikafspiller.

Et godt sted at starte

Doro Liberto 820 Mini er udviklet til at imødekomme den stadigt voksende gruppe af seniorer, der ønsker sig nogle af smartphonens funktioner og muligheder, men som ikke er klar til den helt store investering.

– Doro Liberto 820 Mini er tænkt som en blød overgang fra en ”almindelig” mobiltelefon til en smartphone. Vi oplever, at seniorer bliver mere og mere teknologi-mindede og foretrækker både flere mobilfunktioner og et bredere mobiludvalg, fortæller Rudi Iversen, der er country manager for Doro i Danmark.

Døråbner til den digitale verden

Den nye mini-smartphone indeholder – ligesom sin storebror – Doros egen cloud-baserede tjeneste My Doro Manager, der både letter installationen og brugen af telefonen. Tjenesten består af et forud-installeret assistent-program og en ”hjælper-app”, som udvalgte venner og familiemedlemmer kan installere på deres egen smartphone og derigennem yde fjernsupport til brugeren.

Den indbyggede assistent guider brugeren trin-for-trin, så vedkommende får selvtillid og lyst til at bruge alle mobilens funktioner – men i eget tempo.

– Doro Liberto 820 Mini åbner døre ind til en verden af sociale netværk, mobilapplikationer og digitale medier for brugere, for hvem smartphoneteknologien er hel ny. Men den kommer ikke til at tage pladsen fra storebror-modellen, for der er stadig mange seniorer, der gerne vil have den ”store” smartphone-pakke. Miniudgaven er en god ”begyndermodel” – til en lavere pris, forklarer Rudi Iversen.

Ligger godt i hånden

I tråd med Doros DNA har design og funktionalitet været førsteprioritet i udviklingen af Doro Liberto 820 Mini. Dens ergonomiske design gør, at den ligger godt i hånden – måske vil nogen endda opleve, at den eksempelvis for mindre kvindehænder kan være nemmere at håndtere end en fuldvoksen smartphone.

Den nye mini-smartphone fås i to smarte farvekombinationer: stålgrå/sort og rød/sort.

Powered by Labrador CMS