Sofie raser: -Vildt, de er så ligeglade

Onsdag aften var flere unge samlet i Tinbækparken i Skovby, og deres hensynsløse fest ærgrer en af de lokale brugere af parken.

Sofie blev skuffet og vred over synet her. Foto: Privat/TV2 Østjylland
Udgivet Opdateret

Lige nu er det en rigtig dårlig idé at samles mange mennesker på et afgrænset område, og når så man samtidig holder fest og ikke rydder op efter sig selv, er det dobbelt så dumt.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det var ikke desto mindre, hvad der skete i en bålhytte i Tinbækparken i Skovby vest for Aarhus onsdag aften.

21-årige Sofie Jansen gik tur med sin hund i aftes og her til morgen.

– Onsdag så jeg et stort bål, og tre-fire scootere kørte fra stedet. Stadig var mange mennesker samlet, jeg ved ikke lige det præcise antal. Her til morgen så der så helt bombet ud, fortæller Sofie Jansen til TV2 Østjylland og fortsætter:

– Det er virkelig ærgerligt, og vildt de er så ligeglade. Både fordi de laver hærværk og efterlader stedet i den stand, og fordi de samles lige nu.

Sofie Jansen var i tvivl om, hvad hun skulle gøre onsdag aften for at få festen stoppet.

På Facebook-siden ‘Hvad der sker i Galten/Skovby’ opfordrer andre hende til at kontakte politiet en anden gang.

– Næste gang så kontakt politiet, så får de hver en bøde på 1.500 kroner, skriver en bruger blandt andre.

Snak med børnene

Under alle omstændigheder er Sofie Jansen trist over situationen.

Tinbækparken er ifølge hende et populært sted, som mange lokale ynder at bruge som samlingssted. Heldigvis i mindre grad for tiden, hvor myndighederne anbefaler os at blive hjemme.

– De fleste plejer at rydde op og passe ordentligt på stedet, så det er ærgerligt, når nogen ikke kan finde ud af det. Jeg håber, at forældre tager en snak med deres børn og holder dem hjemme, siger Sofie Jansen.

I den seneste tid har hun også set for mange unge samlet ved skaterbanen i Galten, og hun opfordrer inderligt folk til at tage hensyn.

Vi bør alle gøre vores til at stoppe smittespredning, lyder det fra hende.

– Hos os er vi tre, der ikke kan gå på arbejde, og vi kan ikke besøge bedsteforældre. Alle rammes af virussen, og vi bør alle bidrage til at stoppe den, siger Sofie Jansen.

Powered by Labrador CMS