Søger tre nye Lotto-millionærer

Tjek lige din kupon en ekstra gang: Danske Spil efterlyser nemlig tre heldige millionærer efter weekendens trækninger

Der var ingen heldige vindere af førstepræmien i Lotto ved lørdagens trækning - men som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved den ekstratrækning, som Danske Spil har valgt at kalde Millionærchancen. 

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Indtil videre har ingen af vinderne meldt sig.

Vandt allerede fredag

De to vinderkuponer er købt i henholdsvis Kvickly i Tåstrup og Føtex i Fåborg, og indtil videre har Danske Spil ikke hørt fra vinderne.

Weekendens tredje vinder var faktisk den første, for vedkommende vandt allerede fredag aften ved trækningen i Eurojackpot. 

Vinderkuponen havde fem rigtige, og det rækker til en tredjepræmie, som netop i fredags var ret mange penge værd: hele 1.360.495 kroner. Den kupon blev købt hos den lille sandwichbar Kvix i nordjyske Thisted.

Ønsker tillykke

Indtil videre har Danske Spil ikke hørt fra vinderne, men der skal lyde et stort tillykke til de tre nyslåede millionærer:

- Vi siger tillykke til alle vinderne. Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Powered by Labrador CMS