Solbakken: Det kunne have været værre

FC København trak i fredagens lodtrækning til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen Bayer Leverkusen. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Udgivet Opdateret

FC København skal forbi Bayer Leverkusen over to kampe for at komme med i Champions League-gruppespillet.

Det kunne have været Arsenal, hvis det var gået helt galt, men FC København fik ved fredagens lodtrækning til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen Bayer Leverkusen fra Tyskland som modstander.

– Det kunne have været bedre, men det kunne også have været værre. Hvordan vores chancer er, vil jeg vente til at vurdere, til vi har kigget lidt nærmere på dem, siger Ståle Solbakken til bold.dk.

Porto, Zenit og Napoli var de øvrige hold, som FCK kunne have tørnet sammen med i runden lige inden det forjættede gruppespil.

– De har i sommerpausen fået ny træner i form af Roger Schmidt, der i sidste sæson var i Salzburg. Hvis de skal spille på samme måde, som han gjorde i Salzburg, så er det noget med højt presspil og højt tempo.

– Nu skal vi ned og se de kampe, vi kan få set, inden vi møder dem, og så må vi kigge dvd’er fra deres seneste kampe, siger Solbakken.

Nordmanden peger på tyskernes målfarlige angriber Stefan Kiessling som en spiller, FCK skal passe på.

– De har en rigtig dygtig spiller i Stefan Kiessling, og de har forstærket sig med i Kyriakos Papadopoulos fra Schalke. Så de har et stærkt hold, men vi må bare arbejde hårdt for sagen, siger Solbakken.

FCK spiller første kamp hjemme 19. eller 20. august, mens der er returkamp i Leverkusen en uge senere.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS