Sønderknuste søstre blev smidt af fly: Gik glip af fars død

De fik aldrig sagt farvel til deres døende far.

Hun ville bare gerne trøste sin søster, det fik dem smidt af flyet.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

To søstre nåede ikke at se deres far en sidste gang, inden han døde, da de blev smidt ud af flyet.

Debbie Hartman og Trisha Baker fra Deland i den amerikanske stat Florida skulle med et fly forleden, for at besøge deres syge far i North Carolina. Men mens de ventede i lufthavnen, kom der forfærdelige nyheder. De fik nemlig at vide, at deres far ikke ville overleve natten. Det skriver Huffington Post.

Ville trøste sin søster

Inden flyet lettede, byttede Baker plads for at trøste sin søster, som var ved at få et panikanfald. Stewardesserne bad hende om at finde sin plads igen, hvilket hurtigt udviklede sig.

– Min søster sagde til stewardessen, at hun var meget uhøflig, da vores far var døende, og at hun bare gerne ville trøste mig, fortæller Hartman og fortsætter:

– Personalet sagde, at hun skulle holde sine personlige problemer ude af flyet.

Hartman fortæller også, at få minutter senere blev de eskorteret af flyet. Ifølge politirapporten anmeldte stewardesserne hændelsen til myndighederne, efter Hartman fik en af dem til at flippe ud.

Tiggede hele vejen ud af flyet

Betjenten der kom til lufthavnen prøvede at hjælpe søstrene med at få en ny flybillet, men flyselskabet havde først en anden afgang fire dage senere. De blev ikke tiltalt, men deres håb om at nå at se deres far en sidste gang blev knust.

– På det tidspunkt vidste jeg godt, jeg ikke ville se min far, fortæller Hartman og fortsætter:

– Jeg tiggede hele vejen ud af flyet, og det var meget ydmygende. Nu hvor jeg kigger tilbage, var jeg i chok og tiggede om at lade mig se min far, nu hvor han var døende.

En anden passager på flyet har forsvaret de to søstre på youtube. Hun mener, at personalet gik over grænsen og manglede medfølelse.

– Jeg har aldrig set noget så umenneskeligt, siger kvinden.

Powered by Labrador CMS