Stjerne ydmyget af eksen på scenen

Olivia Wilde langer voldsomt ud efter ham

Udgivet Opdateret

Skuespilleren Olivia Wilde havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, da hun pludselig fik stukket en kuvert i hånden, da hun var på scenen i forbindelse med eventet CinemaCon i Las Vegas.

"Er den til mig?", spurgte skuespilleren, som var i fuld gang med at præsentere den nye film 'Don't worry darling', som hun medvirker i.

Oliva Wilde anklager nu sin eks-forlovede, skuespilleren Jason Sudeikis, som var afsender af kuverten, for at have haft til hensigt at ydmyge hende med vilje.

Det skriver People

Det viste sig nemlig, at den mystiske kuvert indeholdt en ansøgning relateret til parrets sag om forældremyndigheden over deres to børn. 

Følte sig truet

Olivia Wilde har afvist ansøgning fra sin eks-forlovede. Hun kalder måden, hvorpå papirerne blev afleveret, for "aggressiv" ifølge Daily Mail, der har fået indblik i sagens retsdokumenter.

- Jason's intention var tydeligvis at true og overrumple mig. Det faktum, at Jason ville ydmyge mig og udstille vores personlige konflikt i offentligheden på den måde, er i strid med vores børns interesser, skulle skuespilleren have sagt i retten i kølvandet på episoden.

-Jeg beklager dybt

Jason Sudeikis nægter at have kendskab til, hvor og hvornår papirerne ville blive afleveret. Og han afviser ligeledes, at intentionen var at ydmyge sin eks-forlovede bevidst.

- Jeg beklager dybt, hvad der skete. Olivia's præsentation var vigtig for hende, både professionelt og personligt, og jeg er meget, meget ked af, at episoden skæmmede hendes specielle øjeblik, skulle Sudeikis have sagt. 

Olivia Wilde følte sig ydmyget af sin eks-forlovede Jason Sudeikis, da hun fik overrakt kuverten midt på scenen i Las Vegas.
Olivia Wilde følte sig ydmyget af sin eks-forlovede Jason Sudeikis, da hun fik overrakt kuverten midt på scenen i Las Vegas.
Powered by Labrador CMS