Stort dilemma: Nu dropper Brian job

- Jeg føler mig lidt halvpinlig over, at jeg ikke havde styr på det, lyder det fra Brian Holm, efter han er blevet bedt om at vælge mellem to jobs

Udgivet Opdateret

Efter sin afsked med jobbet som sportsdirektør hos Quick-Step var det meningen, at Brian Holm skulle indlede en karriere som agent, men det bliver ikke til noget alligevel.

Det fortæller han til B.T.

Årsagen er, at Brian Holm også har et job som cykelkommentator hos Discovery. Og det er ikke foreneligt med et job som rytteragent, har tv-selskabet oplyst ham.

Foretrækker at lave tv 

Derfor er Brian Holm blevet bedt om at vælge det ene eller det andet, og han har besluttet sig for at fortsætte med at kommentere cykling hos Discovery, som blandt andet udbyder Eurosport-kanalerne.

- Jeg har været på Eurosport i over 20 år. Hvis det var så vigtigt for mig at være agent, havde jeg nok gjort det før. Så det er nok nemmest, hvis jeg fortsætter med at være her (hos Eurosport, red.), siger Brian Holm til B.T.

-Ikke mit stolteste øjeblik

Brian Holm lagde sportsdirektørrollen på hylden efter Luxembourg Rundt i september. 

Det har længe været hans plan, at han så skulle fortsætte som agent i samarbejde med finske Joona Laukka.

Nu må Brian Holm fortælle de ryttere, han havde lavet aftaler med, at han ikke bliver deres agent alligevel.

- Jeg tager møder med dem og fortæller, hvad der sker nu. Det er ikke på den måde omfattende, men jeg føler mig lidt halvpinlig over, at jeg ikke havde styr på det. Det er ikke mit stolteste øjeblik, siger Brian Holm.

Brian Holm blev bedt om at vælge mellem jobbet som cykelkommentator og sit nye job som cykelagent.
Brian Holm blev bedt om at vælge mellem jobbet som cykelkommentator og sit nye job som cykelagent.
Powered by Labrador CMS