Superliga: To mål i Esbjerg, der måtte spille med 10 mand

Trods en udvisning allerede efter 27 minutter vandt Esbjerg søndag eftermiddag med 2-0 i Randers.

Esbjergs Adrian Petre 9 jubler efter at have scoret til 2-0 i søndagens kamp. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Esbjerg slog søndag eftermiddag Randers ganske sikkert på udebane, da de med en 2-0-sejr kunne rejse hjem til Vestjylland med tre point.

Gæsterne var kyniske i de første 25 minutter, hvor de med to mål satte sig solidt på kampen. Trods en udvisning til Lasha Parunashvili holdt føringen kampen ud.

Esbjerg sætter sig med sejren ganske solidt på ligaens tredjeplads. Randers er nummer 11.

Esbjerg satte sig hurtigt på kampen. Allerede efter fem minutter var Randers advaret to gange ved henholdsvis Emmanuel Oti og Adrian Petre fra Esbjergs offensiv.

Det blev også Esbjerg, der bragte sig i front efter 16 minutter. Mathias Kristensen trykkede af fra distancen og snød med et brækkende spark Patrik Carlgren i Randers-målet.

Esbjerg fordoblede føringen efter 24 minutter. Oven på en Randers-fejl fandt Emmanuel Oti let angrebsmakker Adrian Petre tæt under mål.

Lignede perfekt første halvleg

Det lignede en perfekt første halvleg for Esbjerg, men efter 27 minutter blev de reduceret til ti mand, da Lasha Parunashvili fik sit andet gule kort.

Randers formåede dog ikke umiddelbart at drage fordel af det spilovertag, som udvisningen førte med sig. Hjemmeholdet spillede ganske enkelt for langsomt.

En af hjemmeholdets største syndere blev Emil Riis, der helt fri foran mål ugeneret headede bolden forbi. Her var der spillet 62 minutter.

Kort forinden havde indskiftede Mads Aaquist ligeledes misbrugt en stor hovedstødschance.

Selv om Randers tilspillede sig flere chancer, havde værterne fortsat problemer med at få fart i spillet.

Saba Lobzhanidze var tæt på at puste liv i opgøret med et kvarter igen, men Jeppe Højbjerg reddede flot forsøget.

Randers gæster i næste runde AGF. Esbjerg møder FC Midtjylland på hjemmebane.