Sygehuse udvider åbningstiden

De ambulante patienter på Kolding og Vejle Sygehuse får udvidet åbningstider. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

De ambulante patienter på Kolding og Vejle Sygehuse får fra 1. oktober et ekstra servicetilbud. De kan nemlig benytte sig af den nye udvidede åbningstid, så en undersøgelse eller behandling kan foregå mellem 16 og 18.

Som en ny fleksibel service til patienterne vil Kolding og Vejle sygehuse fra senest 1. oktober udvide åbningstiden for ambulante patienter. Den udvidede åbningstid er på torsdage i Vejle indtil klokken 18 og på tirsdage i Kolding også til klokken 18.

Den udvidede åbningstid træder senest i kraft med virkning 1. oktober. De afdelinger, der er klar til det, tilbyder den udvidede åbningstid fra 1. september.

Der er ikke tale om at sygehusene tager flere patienter ind, men fordelingen af patienterne skulle gerne blive mere jævnt fordel henover dagen med den nye udvidede åbningstid. Direktionen på Sygehus Lillebælt har taget beslutningen om at udvide åbningstiden af hensyn til patienterne, men også fordi det giver en større fleksibilitet og en bedre kapacitetsudnyttelse.

– Vores patienter er meget forskellige. For mange gælder det, at de har en travl hverdag, hvor det kan være virkelig bøvlet, at skulle tage fri fra arbejde for at komme til undersøgelse eller behandling på sygehuset. Vi vil gerne komme disse patienter i møde ved at tilbyde tider, der ligger i yderkanten af en dag, forklarer lægelig direktør Dorthe Crüger til Nyhedsbrevet Tirsdag.

Powered by Labrador CMS