Teenager går viral: Fulgte ældre mand hjem

Billedet her er gået viralt – Christian så det som helt naturligt at følge den ældre herre hjem fra Aldi. Foto: Samantha-Jayne Brady/Facebook
Udgivet Opdateret

18-årige Christian er blevet et viralt hit, efter han fulgte en 96-årig mand hjem fra Aldi

18-årige Christian Trouesdale arbejder i Aldi i Horwich, og han er blevet et viralt hit, efter han tilbød at følge en 96-årig mand hjem med indkøbene.

Billedet af Christian er blevet delt mere end 50.000 gange og set af mennesker fra Canada og New Zealand, skriver The Bolton News.

Christian blev spottet af 23-årige Samantha-Jayne Brady, som arbejder i en fiske-restaurant over for Aldi. Hun blev så rørt over Christians gode gerning, at hun spurgte, om hun måtte tage et billede. Hun lagde det herefter på Facebook.

Christian går på universitetet, og han er fuldstændig blæst væk af alle reaktionerne:

– Reaktionen har været helt skør, min Facebook er ved at flyde over med beskeder, jeg kan ikke engang begynde at få dem alle læst. En kvinde skrev på min væg fra Amerika, at hun ønskede, der var flere mennesker i hendes land som mig, det har virkelig været utroligt.

– Jeg var på arbejde i Aldi igen i eftermiddag, og en dame kom op og gav mig et knus og sagde, at hun elskede det, jeg havde gjort.

Den ældre herre var nervøs for kraftig vind

Christian fortæller, at den ældre herre, som han mener er omkring 96 år gammel, var kommet ind i butikken ugen før, og han var nervøs for turen hjem, fordi det blæste så kraftigt.

– Jeg spurgte min chef, om det var okay, at jeg fulgte ham hjem, og chefen sagde, at det var der rigtige at gøre, så det gjorde jeg.

– Da den ældre herre kom igen ugen efter og spurgte efter mig og om jeg ville gøre det igen, og det gjorde jeg med glæde. Vi havde en god snak om alt fra valget til Horwichs historie – han vidste en masse om alting.

Er normalt ret genert

Christian er normalt en ret genert person, og han ved endnu ikke helt, hvordan han skal håndtere sin nyfundne “berømmelse”.

– Det er lidt mærkeligt, for det er jo bare noget, jeg normalt ville gøre. Mine forældre har opdraget mig til at behandle andre, som jeg selv vil behandles.

Powered by Labrador CMS