Teenager stjal syge katte: Brugte dem som “hunde-madding” i syg jagt

Han fik sine hunde til at jage og dræbe de syge katte.

18-årige Frank Lewis har tortureret og brugt flere katte som levende madding til sine hunde.Foto: South Wales Police
Foto: South Wales Police

Udgivet Opdateret

En teenager har stjålet flere katte fra et internat. Han brugte dyrene som “levende madding”, så hans hunde kunne jage og dræbe dem i en syg jagtleg.

18-årige Frank Lewis skar også en af kattenes ben op, så den ikke ville kunne flygte. Flere af kattene er blevet fundet flået til døde. Det skriver Wales Online.

Kattene sønderrevet af hunde

Lewis brød ind i et internat sent om natten og stjal et bur med ti katte. Kattene var alle syge, og frivillige passede dem, så de ville blive raske.

– Lewis brugte kattene som del af en leg. Han brugte sine hunde til at fange og dræbe dem, siger anklageren Georgina Buckley i retten og forstætter:

– Han skar kattene op for at forhindre dem i at flygte.

Tre af kattene er blevet fundet sønderrevet til døde forskellige steder tæt på internattet i Neath Port Talbot, Wales. En obduktion af kattene har vist, at de er døde af at blive angrebet og voldsomt rystet af et dyr som en hund. Fire er blevet fundet og returneret. De sidste tre er stadig forsvundet og frygtes døde.

Torturerede og dræbte et får

Lewis startede den syge leg kun to uger efter, han var blevet dømt i ungdomsretten for at dræbe et får på grusom vis. Han stjal fåret fra en mark og hang det op i et træ med hovedet nedad. Bagefter skar han dens hoved af med en machete. Han tog til sidst billeder af sig selv ved siden af fårets blodige lig og lagde dem op på Facebook.

Kun dage senere stjal han kattene sammen med en 15-årig medskyldig. Internattet er ejet af Theresa Ahmed. Hun har bygget det i sit barndomshjem og har styret det siden 1990 sammen med sin mand.

– Indbruddet har ændret mit liv for evigt. Den forfærdelige opdagelse, at kattene var forsvundet og efterfølgende, hvad der er sket med dem, vil blive hos mig resten af livet, fortæller Ahmed.

Psykolog: Han har psykopatiske træk

Lewis’ forsvarsadvokat, Herd, har fortalt, at Lewis tager det fulde ansvar for indbruddet og kattenes død.

– Lewis indrømmer, at hundene var trænet til jagt, og at han var klar over, hvad resultatet ville blive, siger Herd.

Ifølge Herd begik Lewis’ mor selvmord for fem år siden. Efter at have skåret hovedet af et får, blev han evalueret af en psykolog, der konkluderede han havde “psykopatiske træk” og viste tegn på en personlighedsforstyrrelse.

Han er nu blevet dømt til 30 måneder i et ungdomsfængsel for at torturere og dræbe kattene. Hans 15-årige medskyldige, der blev dømt uskyldig i drabene på kattene, har fået et udgangsforbud på ni måneder.

Powered by Labrador CMS