Thomas Frank: Med et fyldt Brøndby Stadion kan alt ske

Brøndbys chef træner Thomas Frank. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Brøndby spillede sig torsdag med nød og næppe videre til playoff-runden i Europa League-kvalifikationen. Her venter græske PAOK. Skal holdet gøre sig forhåbninger om endnu flere kampe, er det nødt til at oppe niveauet.

Så klar er udmeldingen fra Brøndby-træner Thomas Frank.

»PAOK bliver en svær modstander. Umiddelbart vurderer vi grækerne til at være to-tre niveauer bedre end AC Omonoia. Det betyder, at vi over de næste to uger skal løfte vores spil, og så skal vi ramme dagsformen helt rigtigt i de to kampe. Hvis vi holder os skadesfri og et par af vores skadede spillere vender tilbage, som vi forventer, så håber og tror vi på, at vi kan give dem kamp til stregen,« lyder hans vurdering af grækerne, der knebet slog slovakiske Spartak Trnava ud i seneste runde.

Thomas Frank fortæller samtidig, at især stemningen på Brøndby Stadion bliver afgørende for opgørets udfald.

»Nu skal vi bruge de næste par uger på at scoute og researche grækerne, som vi altid gør op til kampe i Europa. Et godt udgangspunkt efter første kamp vil være et fantastisk resultat, for så vil returkampen på hjemmebane blive som en finale – og med et fyldt Brøndby Stadion, der synger og gynger, så kan alt ske. Der er dog ingen tvivl om, at grækerne er forhåndsfavoritter, og det passer os helt fint,« siger han til Brøndbys hjemmeside.

Den første kamp bliver spillet i Grækenland den 20. august, mens der er returopgør i Danmark en uge senere.

Powered by Labrador CMS