Tilbagevendt playmaker fuld af selvtillid

Newspaq
Udgivet Opdateret

Lotte Grigel er igen blevet udtaget til en slutrunde efter et skadeshelvede, der kostede hende VM sidste år.

Når det danske kvindelandshold i håndbold til december drager til Ungarn og Kroatien for at spille EM, bliver det igen med en velkendt playmaker på holdet.

Team Esbjerg-spilleren Lotte Grigel var nemlig en del af landstræner Jan Pytlick udvalgte, da han mandag udtog sin foreløbige EM-trup til slutrunden i december.

Sammen med Kristina Kristiansen kommer Grigel til at udgøre den danske playmakerduo, og hun glæder sig til at spille med i endnu en slutrunde efter lang tid med skader.

– Der er en rigtig god følelse, når hårdt arbejde betaler sig. Sådan har jeg det lige nu samtidig med, at jeg har en masse energi og spænding i kroppen, inden det går løs til december, siger Grigel.

Playmakeren blev sidste år ramt af en alvorlig knæskade, som holdt hende ude af VM i Serbien.

Men nu er den 23-årige Team Esbjerg-spiller tilbage, og hun har aldrig følt sig bedre.

– Jeg har haft lidt løbemæssige udfordringer med knæet, som jeg har forsøgt ikke at overbelaste.

– Men rent styrkemæssigt har jeg til gengæld aldrig været stærkere. Det er noget, vi har haft fokus på de sidste par år, så det er fantastisk, når jeg så endelig rykker mig. Det har jeg i den grad gjort det seneste halve år.

– Det betyder også, at mange af tingene på banen bliver nemmere, når jeg ikke kun skal tænke på at passe på min fysik.

Lotte Grigel har tidligere været udtaget til en slutrunde. Det var tilbage i 2012, hvor hun var med landsholdet til EM-slutrunden i Serbien.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS