Truet i døden på første date: 26-årig falder fra 13. sal

En 26-årig kvinde blev låst ude på balkonen på første date og følte sig så truet, at hun faldt ned fra 13. sal.

Wariena Wright faldt ned fra 13. sal efter at blive låst ude på balkonen af sin date.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

26-årige Warriena Wright faldt ned fra 13. sal, efter hendes date, 30-årige Gable Tostee, havde truet hende og låst hende ude på sin balkon. Den unge kvinde var så skrækslagen, at hun prøvede at klatre ned. Noget der gik forfærdeligt galt. Det skriver det australske medie The Sydney Morning Herald.

Parret havde mødt hinanden gennem den populære datingapp Tinder og havde aldrig set hinanden før den aften. De havde drukket vin i Tostee’s lejlighed, inden de kom op og skændes. Tostee er lige nu for retten i Brisbane for mord, men det er ikke for at have skubbet Wright ned fra balkonen. Det er derimod for at have truet den unge kvinde så meget, at hun så det som sin eneste mulighed at kravle ned fra balkonen.

Man kunne høre hende skrige

I et lydklip optaget af hændelsen, der blev hørt i retten, kan man høre, hvordan parret kommer op og skændes. Det er Tostee selv, der har optaget lydklippet på sin mobil.

– Du er heldig, at jeg ikke har kastet dig ud fra min balkon din fandens lille psykotiske bitch, siger Tostee i klippet og fortsætter:

– Hvis du prøver på noget, så vil jeg banke dig til bevidstløshed.

Man kan herefter høre Wright hysterisk skrige “nej” igen og igen, mens Tostee låser hende ude på balkonen.

– Jeg vil hjem, jeg vil hjem, tigger hun.

Ramte flere balkoner på vej ned

Omkring 15 sekunder senere kan man høre hendes skrig, mens hun falder fra 13. sal i forsøget på at slippe væk ved at klatre ned fra balkonen. Nick Casey, der bor i lejligheden to etager under Tostee, har fortalt retten, at han gik udenfor for at undersøge de høje bank, da han så Wright klatre over balustraden.

– Jeg hørte hende sige “jeg vil hjem” og “hjælp”, fortæller han og fortsætter:

– Jeg fortalte hende, at hun ikke kunne komme ned den vej, men var nødt til at klatre tilbage. Det var ikke længe efter, at hun faldt lige forbi, hvor jeg stod på balkonen.  Hun ramte flere balkoner på vejen ned.

Wright, der kommer fra New Zealand, var i Australien på en to ugers ferie for at være med til en vens bryllup. Hun havde først mødt Tostee den aften, efter at de havde skrevet sammen på Tinder. Tostee har erkendt sig ikke skyldig og retssagen fortsætter.

Warriena Wright måtte lade livet for tidligt, efter at blive truet af sin date.

Powered by Labrador CMS