Turistbus forulykker: 12 dræbt – de er endnu ukendte

Mindst 12 personer er omkommet i en ulykke med en bus, der kørte med turister i det sydøstlige Mexico.

Udgivet Opdateret

En bus med udenlandske turister fra et krydstogtskib er forulykket i Mexico, og mindst 12 personer er omkommet, oplyser en talsmand for civilforsvaret i delstaten Quintana Roo.

Der er også kvæstede – heraf syv amerikanere og to svenskere.

Ulykken er sket på halvøen Yucatan, og turisterne skulle være på vej fra deres skib til mayaindianske ruiner. Ifølge engelske The Mirror er der tale om turister, der alle var rejsende med to skibe.

Avisen skriver, at det er bekræftet, at de rejsende var sejlende med Celebrity Equinox fra Miami og Serenade of the Seas, der ofte stævner ud fra Fort Lauderdale – begge i USA.

De omkomnes nationaliteter kendes endnu ikke, fortæller talsmand Vicente Martin ved civilforsvaret. Angivelig er der børn dræbt.

Bussen kørte på en motorvej, da ulykken skete. Det fremgår af billeder fra stedet, at den ligger på siden i bevoksning langs vejen.

Årsagen til ulykken kendes endnu ikke.

Royal Caribbean Cruises, der driver blandt andre de to skibe, skriver på Twitter, at “Vores hjerter går ud til alle involverede. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe vores gæster, herunder hjælper med læger og transport.

Powered by Labrador CMS