Undersøgt efter dødsulykke: Legoland genåbner forlystelse

Legoland Billund har genåbnet forlystelse, der blev undersøgt efter dødsulykke i England.

Udgivet Opdateret

En tragisk dødsulykke i forlystelsesparken Drayton Manor Theme Park nordøst for Birmingham fik onsdag Legoland til at lukke en af sine forlystelser. Den mindede nemlig om forlystelsen Splash Canyon, hvor en 11-årig pige mistede livet tirsdag i en ulykke. Legoland er nu færdig med undersøgelserne, og Vikings River Splash – som Legolands udgave af forlystelsen hedder – er vurderet sikker til brug.

–  Den er blevet åbnet igen her til morgen klokken 10, då vi åbnede parken, siger Kasper Tangsig, der er pressekoordinator ved Legoland.

Faldt af båden

Både Vikings River Splash og Splash Canyon er forlystelser, hvor man sejler rundt i et stort dæk på en kunstig flod med vild strøm og fald nogle steder. Den 11-årige pige fra England mistede livet, da hun faldt ud af dækbåden.

Ifølge den engelske avis, Mirror, tyder de foreløbige undersøgelser på, at dækket ramte en kant mens pigen stod oppe på dækket. Hun faldt derpå i vandet og blev trukket med af den stærke strøm.

Pigen blev hevet op af vandet og i helikopter fløjet på sygehuset. Men hun overlevede ikke ulykken.

Tager ingen chancer

Legoland valgte ikke at tage nogen chancer, da man hørte om ulykken.

– Det er en forlystelse, som minder om den i England, og derfor gør vi det, at vi går ind og laver en undersøgelse, når denne slags hændelser sker. for at tjekke, at det hele er i orden, siger Kasper Tangsig.

Gæster i parken bør altså ikke være bekymrede på grund af sagen.

– Forlystelsen er jo godkendt i forvejen, og det er ikke fordi, der er noget i vejen med forlystelsen, siger Kasper Tangsig.

Powered by Labrador CMS