Undskyld undskyld undskyld

Pia Kjærsgaard erkender at have bidraget til den seneste tids uro i partiet

Udgivet Opdateret

Dansk Folkepartis stifter og tidligere formand Pia Kjærsgaard beklager et opslag på Twitter, hvor hun kritiserede andre politikere for at skifte parti.

Det sker i en mail til DF's bagland tirsdag eftermiddag, som Ritzau har set.

I opslaget, som Pia Kjærsgaard delte mandag, langede hun ud efter de folkevalgte, der siden valget i 2019 har skiftet parti.

- Vildt! 31 folkevalgte skrider fra det parti, vælgerne har givet dem mandat til! Sølle, selvcentreret og forræderisk for de flestes vedkommende ... at de vil være sig selv bekendt. Ikke pga. politik. Men fornærmethed og egoisme. Føj!, skrev hun mandag.

Aldrig være delt

Siden har Pia Kjærsgaard fortrudt sit opslag på Twitter, der dog ikke er fjernet sent tirsdag eftermiddag. Ifølge hende skulle opslaget aldrig have været delt.

Pia Kjærsgaard skriver i en mail til Dansk Folkepartis bagland, at hun fortryder opslag på Twitter. (Arkivfoto).
Pia Kjærsgaard skriver i en mail til Dansk Folkepartis bagland, at hun fortryder opslag på Twitter. (Arkivfoto).

- Der kommer ikke flere af disse opslag. Det lover jeg, for I fortjener arbejdsro for jeres egen og Dansk Folkepartis skyld.

- Nu skal vi kigge fremad - og tale politik. Jeg er ked af og beklager virkelig, når også jeg ind imellem har bidraget til uroen, skriver Pia Kjærsgaard i mailen til baglandet.

Hun skriver videre, at hun tager på tiltrængt ferie fra onsdag.

Frisk tilbage

- Og så kommer jeg frisk tilbage og vil bidrage med kampgejst i forbindelse med den valgkamp, der nok snart kommer, lyder det fra den tidligere DF-formand.

Dansk Folkeparti er et af de partier, der har været plaget af afhoppere.

Det seneste halve år har Dansk Folkeparti således mistet en række profiler i folketingsgruppen.

Powered by Labrador CMS