Vagter nægtede prinsesse adgang

Men så blev der grebet ind

Udgivet Opdateret

Selv om norske Ingrid Alexandra er prinsesse, så gælder reglerne også for hende.

Det fik hun at mærke for nylig, da hun sammen med sin bror Sverre Magnus og far og mor kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit gæstede Stavernfestivalen i Larvik.

Festivalen er opdelt i to områder - et "premium"-område med begrænset adgang, hvor der serveres alkohol, og et alment område med adgang for alle betalende.

For ung

For at komme ind i Premiumområdet skal man være fyldt 20 år.

Og da Ingrid Alexandra og Sverre Magnus ville ind til deres forældre på det eksklusive område blev de stoppet af de pligtopfyldende vagter i døren.

Ingrid Alexandra er 19 og hendes lillebror Sverre Magnus er 17.

Ingrid Alexandra var for ung til at komme ind til mor og far.
Ingrid Alexandra var for ung til at komme ind til mor og far.

Bøjede reglerne

Selv om alders-reglen ligger helt fast endte det til sidst med, at der blev filet lidt på adgangskravene til de kongelige børn.

Deres sikkerhedsfolk gik i dialog med vagterne på festivalen, og til sidst blev Ingrid Alexandra og Sverre Magnus sluppet ind til deres forældre.

Men enedes om, at det var nemmest at beskytte kongefamilien, hvis de var samlet og at børnene trods alt skulle have lov at opleve festivalen sammen med deres forældre.

Om det blev bragt på bane, at Haakon og Mette Marit blot kunne gå ud af premiumområdet og være sammen med deres børn melder historien intet om.

Powered by Labrador CMS