Vild succes: 22-årige Sophie stormer ind på prestige-liste

Hun fik ondt i hovedet af sin hårelastik - i dag har hun skabt en million-forretning

Udgivet Opdateret

22 år gammel og ejer af en million-forretning. Sådan er virkeligheden for Sophie Trelles-Tvede. Som 19-årig blev hun træt af, at hendes hår-elastik strammede og gav hende ondt i hovedet. Hun greb en gammel telefon-ledning – og eventyret om Invisibobble opstod.

Sophie Trelles-Tvede er som den eneste dansker netop blevet optaget på Forbes prestigefyldte 30 under 30-liste sammen med sin partner Felix Haffa. Sophie er den yngste på listen.

Eventyret startede tilbage i 2012 som en idé, og derfra tog det fart. I 2013 fik Sophie og Felix fat i det internationale marked, og i dag beskæftiger firmaet 100 mennesker.

Invisibobble distribueres i dag til 60 lande, er blevet et kult-produkt og omtales af verdens medier som: “Genial opfindelse”, “Et must have” og “perfekt til småbørn”.

Ideen var nem at få – svært at omdanne til virksomhed

I et interview med Eurowoman i 2015 fortalte Sophie om sit iværksætter-eventyr:

– At få idéen til Invisibobble var på sin vis let nok. Den opstod jo af sig selv i mit hoved. Det svære er at omdanne en idé til en virksomhed. Det kræver, at man finder de rette mennesker, der kan hjælpe med at producere produktet; folk der eksempelvis forstår materialer og de virkninger, de i dette tilfælde har på håret. Alt skulle på plads, før vi kunne komme i gang.

Der var mange spørgsmål, der skulle besvares, inden virksomheden kunne oprettes:

– Hvor finder du en emballage, der kan produceres i millionvis uden fejl? Hvilken virksomhedsidentitet skulle vi have? Hvordan beskyttede vi teknologi og varemærker? Hvordan tackler man distributører, der vil have eneret? I den sidste ende kommer succes kun, hvis man løser samtlige af sådanne udfordringer virkelig godt og meget omhyggeligt.

Powered by Labrador CMS