Voldtægt midt i byen under byfest

Generelt var karnevallet roligt. Igen i år blev der dog anmeldt en voldtægt.

Udgivet Opdateret

Karnevallet i Aalborg er slut.

For især en enkelt person ikke på den gode måde.

I hvert fald har Nordjyllands Politi modtaget en anmeldelse af en voldtægt midt i byen under karnevallet.

Det oplyser politikredsen i den pressemeddelelse, der gør status over årets karneval.

– Først på aftenen modtog vi en enkelt anmeldelse om voldtægt fra midtbyen, som efterforskere arbejder med. Vi kan ikke pt. give flere detaljer, udtaler politiets ansvarlige leder vicepolitiinspektør Henrik Skals i meddelelsen.

Senere er det dog kommet frem, at det drejer sig om en 22-årig kvinde, der i beruset tilstand var taget med en mand til et hotel. Hvilket kan hun ifølge TV 2 Nord ikke huske.

Der var generel god opførsel under karnevallet og altså ikke meget brug for politiet, ambulancerne og beredskabet.

Der kom enkelte meldinger om slagsmål, der hurtigt blev opløst, og der var en anmeldelse om røg i en opgang i Holbergsgade, der foranledigede en udrykning fra Beredskabscentret. Det viste sig blot at være lidt os fra optøningen af en frysepizza.

– Når vi ser tilbage på dagen, har den overvejende været rolig, og vores frygt for, at mange mennesker kom til at lide under væskemangel på grund af det varme vejr, blev bragt til skamme, siger Henrik Skals.

Anholdelser under karnevallet:

Fem anholdte for overtrædelser af vold og ordensbekendtgørelsen.

Status på personskader:

Fra den fremskudte skadestue er meldingen op til, at den ved 20-tiden lukkede, at 135 mennesker havde været igennem ved den fremskudte skadestue og blev færdigbehandlet. Derudover blev 24 personer visiteret videre til skadestuen på Aalborg Universitetshospital. Yderligere 10-15 personer er kommet med ambulance til skadestuen.

Powered by Labrador CMS