Zlatan ønskede udspekuleret hævn over Barca

Foto: FRANCK FIFE/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Én sølle sæson i Barcelona. Så var Zlatan Ibrahimovic ude af døren igen efter en langvarig kontrovers med Pep Guardiola. Sådan lyder den helt korte historie om svenskerens mareridt hos katalonerne, som han forlod igen i sommeren 2010.

Men til den spanske avis Marca fortæller fodboldstjernens agent, Mino Raiola, nu, at Ibrahimovic dengang forsøgte at ramme Barca lige i hjertet ved at planlægge et skifte til ærkerivalerne fra Real Madrid.

»Zlatan ønskede at spille for Real, da han forlod Barca. Det ville have været den perfekte hævn mod Guardiola,« siger Raiola.

Siden sin exit har Zlatan Ibrahimovic ofte benyttet chancen for at kritisere Guardiola, som han bl.a. har kaldt for en kujon og ‘filosoffen’, og svenskeren har påstået, at Guardiola har været bange for ham.

På spørgsmålet om, hvad der gik galt i Barca, lægger Mino Raiola ikke fingre imellem.

»Det ved kun ‘filosoffen’. Som person var hans opførsel forfærdelig. Chokerende. Han er en stor træner. Et år ringede han til Zlatan ca. 10 gange. I Barcelona fortalte han Zlatan, at hvad end han ønskede eller behøvede i Barcelona, så skulle han nok få det. Og så stoppede han pludselig ud af det blå med at tale til ham.«

Zlatan Ibrahimovic skiftede til AC Milan efter uoverensstemmelserne med Guardiola.

Powered by Labrador CMS