Bruden dræbt i ulykke få timer efter hun blev gift

En beruset bilist ramte deres golfvogn bagfra

Udgivet Opdateret

En brud blev dræbt, og hendes brudgom blev alvorligt såret af en spritbilist, der ramte deres golfvogn, da de forlod deres bryllupsreception i South Carolina, fredag aften, amerikansk tid.

Sådan lyder oplysningerne fra de amerikanske myndigheder om den ufattelige tragedie, ifølge New York Post.

Den rødmende brud, Samantha "Sam" Hutchinson, 34, blev ellers fotograferet grinende fra øre til øre, da hun forlod festen omkring klokken 22.

Ramte vognen bagfra

Det var blot øjeblikke før en beruset chauffør ramte deres golfvogn bagfra, og bragte hende og ægtemanden Aric Hutchinson fra deres bryllup i Folly Beach, ifølge nyhedsstationen WYFF 4. 

"Jeg fik udleveret Arics vielsesring i en plastikpose på hospitalet, fem timer efter at Sam havde sat den på hans finger, og de læste hinanden deres løfter," skriver gommens mor på en GoFundMe-side, som identificerede parret som ofre for kollisionen. 

"Aric har mistet sit livs kærlighed," siger moren. 

Fik en hjerneskade 

Ifølge Aric Hutchinsons mor, var de nygifte blevet eskorteret i golfvognen af ​​to slægtninge til gommen, Ben Garret og Brogan Garrett, som også blev såret i styrtet. 

Golfvognen blev kastet over 91 meter og rullede flere gange, står der på GoFundMe-siden ifølge New York Post.

Aric fik ifølge hans mor en hjerneskade og brækkede adskillige knogler.

Størstedelen af ​​hans ansigt er forslået, og han er fortsat i alvorlig tilstand på hospitalet, hvor han har gennemgået to rekonstruktive operationer, skriver mediet.

Spritbilisten var den kun 25-årige kvinde, Jamie Komoroski. 

Samantha 'Sam' Hutchinson og brudgommen Aric Hutchinson. De var udsat for en alvorlig ulykke, og hun er nu afgået ved døden.
Samantha "Sam" Hutchinson og brudgommen Aric Hutchinson. De var udsat for en alvorlig ulykke, og hun er nu afgået ved døden.
Den 25-årige spritbilist Jamie Komoroski.
Den 25-årige spritbilist Jamie Komoroski.
Powered by Labrador CMS