Flygtet seriemorder fanget

Medier skriver, at formodet gerningsmand mødte ofre på datingapp for bøsser, hvorefter han bedøvede dem

Udgivet Opdateret

Spansk politi har anholdt en mand, der mistænkes for at stå bag flere drab på homoseksuelle mænd i den nordlige region Bilbao.

Anholdelsen skete, dagen efter at det spanske politi efterlyste manden med billede. Manden meldte sig efterfølgende selv til politiet, men han nægter at stå bag forbrydelserne.

I alt er der begået fire drab i Bilbao sidste år, som politiet mistænker den anholdte mand for at stå bag.

Flygtede fra politiet

Den mistænkte er colombiansk statsborger og er mellem 20 og 30 år. Politiet kom på sporet af manden, efter at et af hans ofre i december lykkedes med at flygte og meldte ham til politiet.

Den formodede gerningsmand glemte angiveligt en rygsæk i offerets lejlighed. I rygsækken lå nogle dokumenter og flydende ecstasy, som politiet mener skulle bruges til at bedøve ofret med.

Bedøvede ofre

Ifølge lokale medier fik den formodede gerningsmand kontakt med sine ofre gennem datingappen Grindr, som formidler kontakt mellem bi- og homoseksuelle.

Ofrene inviterede manden hjem, hvorefter de blev bedøvet. Den formodede gerningsmand skulle også have stjålet penge fra ofrenes bankkonti.

Det spanske politi har endnu ikke givet en officiel erklæring i sagen, men politiet har bekræftet oplysninger og sagt, at der er en efterforskning i gang.

Den formodede seriemorder brugte appen Grindr til at møde sine ofre, som herefter blev bedøvet.
Den formodede seriemorder brugte appen Grindr til at møde sine ofre, som herefter blev bedøvet.

GRINDR

Grindr er en lokationsbaseret social netværks- og onlinedatingapplikation for homoseksuelle , bi- , trans- og queer - personer og mænd, der har sex med mænd.

Det var en af ​​de første geosociale apps til homoseksuelle mænd, da den blev lanceret i marts 2009 og er siden blevet den største og mest populære homoseksuelle mobilapp i verden. Den er tilgængelig på iOS- og Android -enheder i både gratis og premium - versioner (sidstnævnte kaldet Grindr XTRA og Grindr Unlimited ).

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS