To søstre fundet dræbt 

To søstre havde oparbejdet en voldsom gæld

Udgivet Opdateret

To ældre kvinders internetdating har tilsyneladende udviklet sig til en sag om en stor gæld og et tredobbelt drab i landsbyen Morata de Tajuna, sydøst for Spaniens hovedstad, Madrid.

Her blev de to kvinder, som begge er i 70'erne, torsdag fundet dræbt sammen med deres bror i de tre søskendes fælles hjem.

Siden er en pakistansk mand blevet anholdt og sigtet for drabene.

Politiet har afspærret et område omkring huset, hvor de to søstre og deres bror blevet fundet dræbt torsdag.

Det oplyser spansk politi i en udtalelse mandag.

Meldte sig selv

Den pakistanske mand, som er 43 år, meldte sig selv til politiet søndag aften. Her erkendte han at have dræbt de tre ældre mennesker.

Politiet oplyser, at det efterforsker dødsfaldene som drab begået på baggrund af en formodet gæld.

Ifølge borgmesteren i Morata de Tajuna har den sigtede mand tidligere gennem flere måneder lejet et værelse hos de tre søskende.

I sin tid som lejer lånte han angiveligt søstrene mindst 50.000 euro - svarende til 373.000 kroner. Penge, som han aldrig har fået tilbage.

Datingsite

Pengene sendte søstrene ifølge spanske medier til en mand, som de havde mødt på en datingside.

Om Tinder

Tinder blev lanceret i 2012 og var den første app, der gjorde brug af ’swiping’-funktionen. Ved enten at swipe til højre eller venstre siger brugeren ja eller nej til den person, der dukker op på skærmen. Hvis to brugere siger ja til hinanden, opstår der et match, og brugerne kan nu skrive sammen.

Tinder bygger på geolokation, hvor du selv definerer en radius, du vil se profiler fra – dermed kan du selv bestemme, hvor langt væk et eventuelt match må bo. Tinder opnåede på kort tid en voldsom popularitet, da den enkle idé tilbød en ny måde at møde mennesker på.

Væk var de lange og omhyggelige profiltekster, der præger de traditionelle datingkanaler, og ind kom en hurtig, enkel måde at sige dur / dur ikke.

De to ældre kvinder havde forinden fået kontakt til to amerikanske soldater, der kendte hinanden, og havde hver især indledt det, de troede var et langdistanceforhold.

Da de fik besked om, at den ene soldat var død, overtalte den tilbageværende mand søstrene til at sende penge, så arven fra den omkomne soldat kunne overføres til den af søstrene, som stod tilbage uden kæreste.

Ikke bekræftet

Ifølge spanske medier lånte kvinderne penge fra deres naboer foruden den pakistanske lejer. Naboerne har fortalt om sagen - og om søstrenes kærlighedsaffærer - til den spanske tv-station TVE.

Angiveligt var søstrene blevet stillet syv millioner euro - 52 millioner kroner - i udsigt i form af arv fra den angiveligt afdøde soldat.

Oplysningerne om selve kærlighedssvindlen er ikke bekræftet af politiet.

Powered by Labrador CMS