"Uafhængige" Harry scorede formue

Prins Harry påstod i et interview, at han er økonomisk uafhængig. Men det bliver der nu sat spørgsmålstegn ved. Hans far, prins Charles, har nemlig foræret ham mange millioner, viser en rapport

Prins Harry påstod i et interview med Oprah, at han ikke længere modtager økonomisk støtte fra kongefamilien.
Prins Harry påstod i et interview med Oprah, at han ikke længere modtager økonomisk støtte fra kongefamilien.
Udgivet Opdateret

Prins Harry har påstået, at han er økonomisk uafhængig. Det gjorde han i det opsigtsvækkende interview med Oprah tilbage i marts. 

Men prins Charles' årlige rapport, som blev offentliggjort af den kongelige residens Clarence House i London onsdag aften, tegner et andet billede ifølge den britiske avis The Sun

Prins Charles har nemlig foræret sin søn og hans kone Meghan mange millioner. Angiveligt har parret fået del i svimlende 4.45 millioner dollars, hvilket svarer til tæt på 28 millioner danske kroner.

Brødrene delte pengene

Det fremgår af rapporten, at pengene er gået til at finasiere de aktiviteter, som henholdsvis Harry og Meghan samt William og Kate har, og at de er blevet delt mellem de to brødre. 

Charles har ønsket at støtte Harry og Meghan, eftersom striden og splittelsen i den royale familie har forvoldt hele familien stor sorg, fortæller en kilde.

"Charles blev såret" 

Det er ellers ikke fordi, at prins Harry har svært ved at få det til at løbe rundt uden støtten fra sin far. Prinsen tjener nemlig næsten 700 millioner danske kroner på sin lukrative aftale med Netflix. 

En anden kilde fortæller til The Sun: "Jeg er ikke overrasket over, at Charles har foræret Harry penge. Han holder af sin søn og er en generøs mand. Hvorfor sagde Harry, at han var økonomisk afhængig? Charles er blevet enormt såret over den kommentar. Jeg har ondt af ham."

Powered by Labrador CMS