Voldsom eksplosion: Facaden er helt væk

Mandag aften ramte en eksplosion Stockholm. Tirsdag er en etageejendom blevet sprængt i stykker i Linköping

Udgivet Opdateret

Mindre end et døgn efter at en kraftig eksplosion sårede tre mennesker i en boligblok i det nordlige Stockholm, har en eksplosion sprængt facaden i stykker på en etageejendom i Linköping.

Det oplyser beredskabet i den svenske region Østre Gotland til det svenske nyhedsbureau TT.

- Redningstjenesten kan kun fortælle, at der har været en eksplosion i Linköping, siger Lennart Ågren, som er vagthavende befalingsmand ved beredskabskredsen.

Den ene side sprængt væk

Billeder fra stedet viser en etageejendom, hvor muren på den ene side er sprængt væk, således at man kan se ind i en lejlighed.

Der var tidligt tirsdag morgen ingen meldinger om tilskadekomne.

Politiet oplyser til den svenske avis Aftonbladet, at beboerne i bygningen er blevet evakueret til en nærliggende gymnastiksal.

Eksplosionen skulle ifølge det svenske beredskab være sket i Ekholmen, som ligger i udkanten af det sydøstlige Linköping.

Ni timer efter

Meldinger om eksplosionen i Linköping kommer, kun godt ni timer efter at en eksplosion indtraf i en boligblok i udkanten af det nordlige Stockholm i bydelen Hässelby.

En talsperson for politiet, Anna Westberg, kunne i den forbindelse oplyse, at man endnu ikke havde anholdt nogen i sagen, men at tre personer var kommet til skade i forbindelse med eksplosionen.

Kraftig eksplosion sprængte tidligt tirsdag morgen facaden væk på denne etageejendom i Linköping i Sverige.

Kriminelt miljø

De svenske aviser Aftonbladet og Expressen skriver begge, at en person fra Sveriges organiserede kriminelle miljø har forbindelse til adressen - det står dog umiddelbart ikke helt klart, hvad forbindelsen skulle være.

Hvad angår eksplosionen i Linköping, er der ikke umiddelbart nogen meldinger om, at der skulle være forbindelser til organiseret kriminalitet.

Powered by Labrador CMS