Anders Matthesen scorer kæmpe rolle

Tommy Seebachs liv bliver filmatiseret med Anders Matthesen i rollen som sangeren. Filmen bliver til med familien Seebachs blåstempling

Anders Matthesen kaster sig ud i endnu et portræt.

Den kendte komiker og multikunstner har tidligere skildret rejsekongen Simon Spies i en teateropsætning af hans liv. Nu venter der Anders Matthesen portrætteringen af musikeren Tommy Seebach.

Det annoncerer SF Studios i en pressemeddelelse og understreger, at filmatiseringen sker med familien Seebachs velsignelse.

Under stjernerne på himlen

Filmen får titel efter et af Tommy Seebachs største hits "Under stjernerne på himlen" og forventes at få premiere i 2025.

- "Under stjernerne på himlen" er en både barsk og rørende historie om en mand, der indædt kæmper for at forblive på toppen og samtidig opretholde et familieliv. En presset mand, der ender med at miste sig selv i forsøget på at indfri både egne og andres forventninger, siger Anders Matthesen i pressemeddelelsen.

Har flere dramatiske roller bag sig

Anders Matthesen er især kendt fra standupscenen. Men den 48-årige multiartist har flere dramatiske roller bag sig. Han spillede skurk i den seneste Afdeling Q-film, "Marco effekten", og havde hovedrollen i Netflix-dramakomedien "Toscana".

Anders Matthesen modtog en Bodil for Bedste Mandlige Hovedrolle sidste år for sine mange stemmepræstationer i "Ternet Ninja 2", som han også selv har skrevet, produceret og instrueret.

Anders Matthesen er især kendt fra standupscenen, men har også flere dramatiske roller bag sig. Han spillede skurk i den seneste Afdeling Q-film, "Marco effekten", og havde hovedrollen i Netflix-dramakomedien "Toscana". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS