Bryllupsboom: Disse stjerner blev gift

Bryllupsklokkerne har kimet for mange kendisser det forgangne år. Heriblandt Julie Zangenberg, Rasmus Tantholdt, Christiane Schaumburg-Müller og Michael Falch.

Udgivet Opdateret

KORT RESUME AF ARTIKLEN

Korrespondent Rasmus Tantholdt og TV 2-værten Natasja Crone blev gift efter syv års forhold.

Cykelstjerne Jonas Vingegaard blev gift med Trine Marie Hansen, mor til deres datter Frida.

TV-vært Petra Nagel blev gift med kæresten Asbjørn Munk, og de fejrede rådhusbrylluppet med de nærmeste.

Vært, mediepersonlighed og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller Aaxman blev gift med forretningsmand Daniel Aaxman, og de er netop blevet forældre til en pige.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Bryllupsklokkerne har bimlet for adskillige danske stjerner det forgangne år.

Den kendte korrespondent Rasmus Tantholdt friede til TV 2-værten Natasja Crone på hendes 53-års fødselsdag i sommer, og tidligere i december kom kronen på værket.

Her blev parret nemlig gift efter syv års forhold, afslørede gommen på Instagram.

Cykelstjerne gift

- Min Natasja kone, jublede Rasmus Tantholdt i opslaget på det sociale medie.

Iført den gule førertrøje kyssede Jonas Vingegaard sin ringfinger, da han kørte over målstregen i cykelløbet Critérium du Dauphiné i Frankrig.

Den 26-årige cykelstjerne var nemlig blevet gift med sin Trine Marie Hansen, som han har datteren Frida med.

Jonas Vingegaard har vundet Tour de France. Men den største sejr af alle er kærligheden til hustruen, Trine Marie Hansen, og parrets datter Frida. (Arkivfoto).

Faldt pladask for ham

Trine Marie Hansen arbejdede med marketing og kommunikation for Team coloQuick, som Jonas Vingegaard kørte for fra 2016 til 2018.

Jonas Vingegaard blev lun på Trine Marie Hansen. Men hun var mere forbeholden grundet aldersforskellen på 11 år. Hun indså dog, at kærligheden ingen alder har og faldt pladask for cykelstjernen.

Hele svineriet

Det kom også som en overraskelse, da tv-vært Petra Nagel i et Instagram-opslag afslørede, at hun var blevet gift med kæresten Asbjørn Munk.

Familien, der i november gik fra fire til fem, fejrede rådhusbrylluppet med de nærmeste.

- En fejring "med hele svineriet" må komme senere, skrev den 39-årige TV 2-vært i opslaget.

I det spæde forår blomstrede forelskelsen i fuld flor for vært, mediepersonlighed og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller Aaxman og den stenrige forretningsmand Daniel Aaxman.

Havde ikke lyst til date

Parret blev gift på rådhuset. Senere skal ægteskabet velsignes religiøst, er planen.

Parret blev forlovet i 2022 under en rejse til Den Dominikanske Republik.

Kærligheden kom, da hun mindst ventede det, og hun var ved at finde - og genfinde - sig selv efter bruddet fra rapperen L.O.C., som hun har sønnen Constantin med.

Hun havde egentlig slet ikke lyst til at tage på date, men indvilgede i at gå en tur med sin venindes nabos ven - Daniel Aaxman.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman og Daniels Aaxmans bryllup blev planlagt på seks uger. I den tid nåede parret at få lavet deres eget monogram, som blev indgraveret på en kagespartel og på stofservietterne til festen, og Christiane Schaumburg-Müller Aaxman nåede til London for at finde sin brudekjole. (Arkivfoto).

Fundet livspartnet

Derfra er resten historie, som man siger.

- Jeg har fundet min livspartner. Jeg ved bare, at vi skal blive gamle sammen. Det er en indgroet følelse i mig, at det bare er os, sagde Christiane Schaumburg-Müller Aaxman til Ritzau i anledning af sin 40-års fødselsdag i januar 2022.

Parret er netop blevet forældre til en pige, som slutter sig til familien Aaxman, som også tæller Daniel Aaxmans to døtre fra et tidligere forhold.

Musikeren Michael Falch gengiftede sig med sin Ginnalee i sommer.

Efter kunstens regler

Amors pil ramte plet, da Michael Falch gik til behandling for en alvorlig rygskade og fik massage af Ginnalee.

Første gang parret giftede sig, var for halvandet år siden i Thailand, hvor hun oprindeligt kommer fra.

- Nu er vi altså smedet sammen efter alle kunstens regler og har vielsesattester på thailandsk, engelsk, tysk og dansk. Vi satser på, at det rækker, skrev Mød mig i mørket-sangeren efterfølgende på Instagram.

Efter syv års forhold giftede skuespiller og iværksætter Julie Zangenberg sig i september med gourmetkokken Andreas Bagh.

Søn med til bryllup

Parret mødte hinanden i 2016, da Julie Zangenberg spiste på Hotel d'Angleterres restaurant, Marchal, hvor Andreas Bagh dengang var køkkenchef.

Med til brylluppet var naturligvis parrets lille søn, Leo.

Omkring 20 år gik der, før journalist Tine Gøtzsche og forfatter Mads Nygaard fandt ud af, at det skulle være dem for altid.

Parret udgav i 2021 bogen "Da jeg mødte dig" - en samling af 11 pars fortællinger om deres møde og vej mod kærligheden.

Gammelt venskab

Selv har Tine Gøtzsche og Mads Nygaard kendt hinanden i årevis, inden et gammelt venskab udviklede sig til kærlighed.

De mødte hinanden tilbage i 1998 gennem en fælles ven og havde en kort romantisk relation til hinanden, inden de skulle videre hver deres vej. Tine Gøtzsche levede alene og blev mor, da hun adopterede sin søn fra Etiopien, mens Mads Nygaard blev gift og fik tre børn.

Men da Mads Nygaard var i medierne i 2015, skrev Tine Gøtzsche ham en besked. Herfra er resten historie, som man siger, og parret er blevet gift i Skotland.

Gjorde det sgu

16 år som kærester gik der, inden den 59-årige musiker Jimmy Jørgensen og den 43-årige skuespiller Signe Egholm Olsen, som også har to børn sammen, sagde ja til hinanden.

- Vi blev gift for at fejre, at vi har holdt ud. Vi gjorde det sgu. Vi synes, at det er sjovt at fejre, når man ved, at man kan holde sammen, sagde Jimmy Jørgensen efterfølgende til Ekstra Bladet.

Det var også et sommerbryllup mellem X Factor-dommer Oh Land og musiker Adi Zukanovic.

For fire år siden opstod der sød musik mellem sangerinden Oh Land og musikeren Adi Zukanovic, og nu er kærligheden kulmineret med et bryllup. (Arkivfoto).

Med kendte forældre

Den 38-årige sanger og den 35-årige musiker bekræftede deres forhold i 2019. Året efter blev de forældre til sønnen Ernst. Og så består familien også af Oh Lands søn Svend fra hendes første ægteskab med kunstneren Eske Kath.

Det var musiker Ludvig Brygmanns kendte forældre, entertaineren Martin Brygmann og dramatikeren Line Knutzon, der afslørede, at sønnike var blevet gift med musicalskuespilleren Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Senere delte det nygifte par et billede på Instagram.

Verdens bedste dag

- Vi blev gift i går og havde verdens bedste dag med vores elskede datter og familie, stod der i opslaget fra parret, der sammen har datteren Vilde.

Det var med sød musik, at sanger Andreas Odbjerg giftede sig med filminstruktør Sabrina Ferguen i sommer efter at have friet til hende i julen 2021.

Der var musikken, der bragte sangeren Lord Siva og modellen Ulrikke Toft sammen, da de tilbage i 2013 mødte hinanden gennem fælles venner fra den aarhusianske musikscene.

Parret fandt en særlig dato at gifte sig på.

Solen skinnede

- 8/8 - hvis ikke for evigt, så bare i det her liv, skrev Lord Siva i et opslag på Instagram med henvisning til, at et ottetal danner et uendelighedstegn, når man lægger det ned.

Ulrikke Toft Simonsen var højgravid, for to måneder efter brylluppet kom lille Billy Hugo til verden. Sammen har den 30-årige model og 34-årige Solhverv-sanger også datteren Norma.

Solen skinnede fra en blå himmel, da skuespillerparret Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen blev hinandens mand og hustru i sommer.

Den 39-årige Tinka-stjerne og den 37-årige skuespiller, som sammen har to døtre, blev gift efter 16 års forhold.

- En magisk dag, lød det efterfølgende på Instagram.

Faldt på knæ foran venner

Den ene havde styr på brudevalsen, den anden på bryllupskagen, da Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard og kagekendissen Frederik Haun giftede sig. Parret mødte hinanden i 2018 gennem fælles venner og har været uadskillelige siden en kaffedate.

Da parret havde inviteret venner og familie over for at se finalen i "Den store bagedyst" i 2021, som Frederik Haun var i finalen i, takkede Frederik Haun sin Morten for hans støtte og kærlighed og faldt herefter på knæ.

Tredje gang er også lykkens gang, men hos skuespiller Jon Lange er der ikke tale om endnu et forsøg - men derimod endnu en bekræftelse af kærligheden.

Efter 30 år som kærester

Den 43-årige Sygeplejeskolen-stjerne blev i år genviet med sin hustru, den 42-årige influencer Mette-Marie Lei Lange, som han har tvillinger med.

30 år sammen som kærester og nu kan de kalde sig hr. og fru. Unique Models-direktør Jacqueline Svane blev i årets løb gift med blevet gift med Flemming Svane Nilsson.

Det er ikke kun ringen på fingeren, der er ny. Det er også hendes efternavn Svane. Tidligere benyttede den 64-årige efternavnet fra sin eksmand, skuespiller og tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen, som hun blev skilt fra i 1989.

Syv andre kendispar blev også gift i 2023.

Varede ved

Tv-vært og realitydeltager Jaffer Janjooa mødte Bolette Birch i datingprogrammet "Bachelor". Og kærligheden varede ved, efter kameraet slukkede. For i efteråret blev de nemlig gift.

Krimiforfatteren Katrine Engberg sagde i sommer ja til kæresten, Jakob Jensen, som hun mødte gennem Instagram.

Den dobbelte Vild med dans-vinder Vickie Jo Ringgaard sagde ja til Niels Stausholm med parrets datter og Vickie Jo Ringgaards datter fra et tidligere ægteskab som brudepiger.

Mere sød musik

Der var havehygge, da sangerinden Clara Sofie, der i øvrigt er kusine til en anden celeber brud, Oh Land, giftede sig med lydmanden Mads Nørgaard, som hun har to børn med.

Der var mere sød musik i årets løb, da trommeslageren fra Lukas Graham, Mark Falgren, også kaldet Lovestick, blev gift med kæresten Tanja Djinovic, der er i en helt anden branche som forsikringsrådgiver.

Komiker gift

Komiker Jakob Thrane har ekstra meget at grine af selv. Han er nemlig blevet gift med kæresten Marie Brie i årets løb.

Og så var 2023 også året, hvor chef for Det Kongelige Teater Morten Kirkskov giftede sig med kæresten, Kaan Alpagut, og TV 2-kommentator Daniel Svensson blev viet med kæresten, Caroline.

Powered by Labrador CMS