Fire kendte står i spidsen for anderledes Knæk Cancer-show

Lise Baastrup, Sanne Salomonsen, Pelle Emil Hebsgaard og Peter Frödin skal sammensætte et underholdningsshow og samle ind til forskning, støtte og forebyggelse

I tre programmer skal de fire værter - Peter Frödin, Sanne Salomonsen, Lise Baastrup og Pelle Emil Hebsgaard - sammensætte et underholdningsshow, som kommer til at være fyldt med alt fra musik og komik til dans og akrobatik. (PR-foto).
Udgivet Opdateret

For 12. år går Kræftens Bekæmpelse og TV 2 sammen om "Knæk Cancer", som afvikles i uge 43.

Ugen centrerer sig om oplysning og indsamling. Men selve indsamlingsshowet er i år et underholdningsshow i tre afsnit med fire værter - skuespiller Lise Baastrup, sanger Sanne Salomonsen, musicalskuespiller Pelle Emil Hebsgaard og entertainer Peter Frödin.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Livsbekræftende

- Vores ønske er at skabe et samlende, underholdende, håbefuldt, inspirerende og livsbekræftende indsamlingsshow i tråd med den tv-virkelighed, vi lever i, men som samtidig holder fast i alle de vigtige grundværdier, der er, når vi beskæftiger os med en så alvorlig sag som kræft, siger redaktør Peter Toldberg Gamborg i pressemeddelelsen.

I tre programmer skal de fire værter sammensætte et underholdningsshow, som kommer til at være fyldt med alt fra musik og komik til dans og akrobatik.

Publikum får indflydelse

Hver har de fået talentfulde amatører og professionelle artister til at gå på scenen for at samle penge ind til "Knæk Cancer". De penge, som samles ind, går til projekter inden for forebyggelse, forskning og patientstøtte.

I de første to programmer stemmer publikum om, hvem af artisterne der skal op på scenen igen og vise nye eller andre sider af deres talent i det store liveshow, der sendes lørdag den 28. oktober.

Sendes fra Hillerød

De første to programmer bliver sendt lørdag den 21. oktober og onsdag den 25. oktober.

Liveprogrammet sendes direkte fra Royal Stage i Hillerød lørdag den 28. oktober.

"Knæk Cancer – et show for sagen" kan ses på TV 2 Play og TV 2.

Powered by Labrador CMS