PITZNER-FAMILIEN MÅ UNDVÆRE ELVIRA TIL JUL I ÅR:

-Så uretfærdigt

Realitystjernen Elvira Pitzner er fortsat i Dubai grundet en sag om utroskabsanklager. Intet tyder på, at hun kan fejre jul med sin familie i år

Udgivet Opdateret

KORT RESUME AF DENNE ARTIKEL

Elvira Pitzner, en 26-årig realitystjerne, er strandet i Dubai efter at være blevet anklaget for utroskab af sin ekskæreste, den iranske bokser Milad Saadati.

Hun blev fængslet i begyndelsen af december og er siden blevet løsladt, men kan ikke forlade byen, da hendes pas er blevet inddraget.

Familien har forsøgt at gøre den danske udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen, opmærksom på sagen, og det er nu lykkedes. Udenrigsministeriet har øjne på sagen.

Elvira Pitzner og Milad Saadati blev islamisk gift i 2021, hvilket underlægger dem sharialoven. I De Forenede Arabiske Emirater kan man under artikel 356 blive anklaget og dømt for utroskab.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Familien Pitzner håber, at et julemirakel kan få datteren Elvira Pitzner til Danmark igen.

Den 26-årige realitystjerne er stadig strandet i Dubai, hvor hun er anklaget for utroskab af sin ekskæreste - den iranske bokser Milad Saadati.

Det har betydning for julen, der kommer til at se noget anderledes ud for familien, særligt søsteren Thalia Pitzner.

- Vi kunne aldrig have forestillet os denne situation. Frustrationerne er så store, skriver Thalia Pitzner i et instagramopslag og understreger, at det er første gang i 26 år, at hun ikke skal holde jul med Elvira.

- Jeg føler, at det er så uretfærdigt, at jeg kan flyve hjem senere i dag. Men det kan min søster ikke, fortsætter hun.

Fængslet i begyndelsen af december

Elvira Pitzner blev i begyndelsen af december fængslet i Dubai.

Siden er hun blevet løsladt, men kan ikke rejse ud af byen, da hendes pas er inddraget, og hun kan ikke forlade stedet, før sagen har kørt sin gang.

Flere gange har familien forsøgt at gøre den danske udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen (M), opmærksom på sagen.

Det er nu lykkes, skriver Se & Hør fredag.

Elvira Pitzners mor, Katerina Pitzner, bekræfter over for mediet, at hun har modtaget et brev fra ministeren.

Her forsikrer han hende om, at Udenrigsministeriet har øjne på sagen.

Italesat over for justitsminister

Desuden har justitsminister Peter Hummelgaard (S) italesat sagen over for den emiratiske justitsminister, Abdullah Sultan Saif bin Awad Al Nuaimi.

Det sagde den danske minister til Ekstra Bladet onsdag.

Ifølge mediet var dagsordenen på mødet den udleveringsaftale, der betyder, at borgere, der opholder sig i emiraterne, kan udleveres til retsforfølgelse i Danmark.

Peter Hummelgaard tilføjede, at danske statsborgere skal respektere de love, der er i de lande, de besøger.

- Men som jeg også forstår det, er det her jo et lovkompleks, som sjældent ender ud i anvendelse - navnlig over for udenlandske statsborgere, sagde justitsministeren til mediet.

Ophelia, Thalia, Katerina og Elvira Pitzner blev kendt blandt danskerne, da de deltog i reportageserien "Diamantfamilien" på TV 2. (Arkivfoto).

Islamisk gift

B.T. har tidligere set dokumentation for, at Milad Saadati og Elvira Pitzner blev islamisk gift i 2021. Med et islamisk ægteskab underlægger man sig sharialoven. I De Forenede Arabiske Emirater betyder det, at man under artikel 356 kan anklages og dømmes for utroskab.

Ved sin anholdelse i Dubai var hun sammen med iværksætteren Morada Haddad.

Elvira Pitzner er blandt andet kendt fra TV 2's dokumentarserie om Pitzner-familien, "Diamantfamilien", og sit eget selvbetitlede program, "Bare Elvira", på streamingtjenesten discovery+.

Derudover har den 26-årige kendis medvirket i en række realityshows.

Powered by Labrador CMS