Kommenterer på Harry-sexrygter - igen

Elizabeth Hurley afviser blankt, og kalder det latterligt

Det er prins Harry selv, der i sin biografi 'Spare', der udkom i januar 2023, som beretter, at han som 17-årig mistede sin uskyld til en 'ældre kvinde' på en mark bag en pub i byen Gloucestershire. I det indsatte billede ses Elizabeth Hurley.

Den britiske skuespillerinde Elizabeth Hurley afviser endnu engang rygterom, at hun skulle være 'den ældre kvinde', der tog Prins Harrys 'uskyld'.

Ifølge Page Six denne gang i det amerikanske talkshow "Watch What Happens Live with Andy Cohen". 

- Det er latterligt, siger hun i talkshowet.

Har aldrig mødt ham

Elizabeth Hurley, der er 19 år ældre en Harry, fortæller desuden, at hun faktisk aldrig har mødt den britiske prins.

Det er Harry selv, der i sin biografi 'Spare', som udkom i januar 2023, beskriver, hvordan han som 17-årig mistede 'sin uskyld' til en 'ældre kvinde' på en mark bag en pub i byen Gloucestershire. 

Påstår det er hende

Efterfølgende hævdede en kvinde ved navn Sasha Walpole i et interview med talkshowværten Piers Morgan, at det er hende, prinsen skriver om. 

Hun forklarede ved den lejlighed, at hun var 19 år gammel, da det skete. 

Ikke skyldig

Allerede i december 2022, altså inden Harrys bog overhovedet kom på gaden, men hvor der florerede rygter om indholdet af den, afviste Elizabeth Hurley for første gang, at hun skulle have haft en seksuel relation til prinsen.

- Det er ikke mig. Ikke skyldig, sagde hun dengang ifølge Page Six i et interview med Saturday Times Magazine.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS