Pludselig kom Mary

Kronprinsessen ville også være med til prins Christians store dag 

Der blev budt på en artig overraskelse, da prins Christian i dag på et møde i Statsrådet på Christiansborg underskrev en erklæring om, at han vil overholde grundloven.

Det skriver blandt andet Billed Bladet.

Mary ville også være med

På forhånd var det annonceret, at både dronning Margrethe og kronprins Frederik ville være til stede, men ifølge Billed Bladet dukkede endnu et medlem af kongefamilien op for at overvære den historisk begivenhed.

Nemlig hoverpersonens mor, kronprinsesse Mary, som også ville være vidne til det stolte øjeblik.

Kom ikke alene

Hun var i øvrigt ledsaget af kronprinsparrets hofchef Christian Schønau, der kender alt til Christiansborgs snørklede gange.

Han har tidligere været depardementschef i blandt andet Socialministeriet, inden han tiltrådte hos kronprinsparret i september 2010.

Efter dagens begivenhed kan prins Christian fremover indsættes som rigsforstander, såfremt dronning Margrethe er forhindret i at udføre sine officielle pligter, og prinsens far, kronprins Frederik, ikke kan træde til.

 

Det var en overraskelse, at kronprinsesse Mary pludselig dukke op i forbindelse med, at prins Christian i dag på et møde i Statsrådet underskrev en erklæring om, at han vil overholde grundloven.
Powered by Labrador CMS