DMI: Her bliver det varmest

Der kan være store forskelle i dagtemperaturerne hen over påsken alt efter hvor i landet du opholder dig

Udgivet Opdateret

Påskevejret bliver lidt en blandet landhandel - men helt overordnet, så bliver det lidt varmere, end det vi indtil nu har været vant til.

Det fortæller vagthavende meteorolog Trine Pedersen, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, torsdag morgen til Nyheder.dk.

Der er dog især et område af Danmark, der i weekenden kan få ret høje temperaturer - men det kan du læse mere om længere nede i artiklen.

Torsdag og fredag

Torsdag begynder med skyet vejr.

I løbet af dagen kan der komme regn ind over den jyske vestkyst og det regnvejr svinger efterhånden ind over det meste af landet.

Ud på aftenen klarer det dog op igen.

- Temperaturerne torsdag vil ligge mellem 7 og 11 grader. Vinden kommer lidt fra skiftende retninger. Først en svag til jævn vind - senere tager den lidt til, siger Trine Pedersen.

Fredag bliver temperaturmæssigt noget af det samme. Måske en smule varmere. 

Der kan stadig ligge en del skyer over landet, men der bliver også plads til sol ind imellem. 

Der kan dog også komme et par byger.

Varmere lørdag og søndag

Den lune tendens fortsætter ind i weekenden - med lidt mere blus på varmen.

- Vi kan stadig få len del skyer og lidt byger. Men også sol. Især i Sønderjylland og på Lolland, hvor vi også får de højeste temperaturer, siger Trine Pedersen og fortsætter:

Generelt vil temperaturerne lørdag ligge på 8 til 13 grader. Men i Sønderjylland og på Lolland, kan temperaturen måske komme op på 15 eller endda 18 grader lørdag. Søndag bliver lidt af det samme, dog måske lige en grad eller to køligere, siger Trine Pedersen.

Powered by Labrador CMS