Har en vild passion for biler

Simon Stenspil har medvirket i en række danske tv-serier, men blev for alvor kendt, da han var med i danseprogrammet "Vild Med Dans". 26. juni fylder han 40 år

Udgivet Opdateret

Skuespiller og Vild med dans-vinder er nok de første prædikater mange vil sætte på Simon Stenspil, men en stor passion for biler fylder også meget i skuespillerens liv.

Den 26. juni fylder han 40 år.

Skuespilleren Simon Stenspil har været på rollelisten i en lang række danske tv-serier. Blandt dem kan nævnes "Badehotellet", "Dicte" og "Rita".

Alligevel lærte de fleste ham nok først for alvor at kende, da han i 2018 deltog i den 15. sæson af "Vild med dans".

Hele vejen til finalen

Sammen med dansemakkeren Asta Björk gik Stenspil hele vejen til finalen, hvor han overraskende nuppede sejren foran skuespilleren Molly Egelind.

Ud over skuespillet har Simon Stenspil også en stor passion for biler og racerløb.

Til Billed-Bladet afslørede han i august 2022, at han havde startet en YouTube-kanal om at være racerkører.

- Jeg har en kæmpe passion for gamle biler, og det er lidt en terapiting for mig at skrue på gamle biler, sagde han til ugebladet.

- Pludselig bød chancen sig, så nu kører jeg race og har indtil videre lavet fire afsnit om indgangen til racens verden.

Hans private kærlighed

Privat danner Simon Stenspil par med skuespilleren Anna Stokholm, der også har medvirket i flere danske serier.

Hun er særlig kendt for sin rolle i TV 2-serien "Sygeplejeskolen".

Privat danner Simon Stenspil par med skuespilleren Anna Stokholm. De fik sammen sønnen Ziggy i efteråret 2021. (Arkivfoto).
Privat danner Simon Stenspil par med skuespilleren Anna Stokholm. De fik sammen sønnen Ziggy i efteråret 2021. (Arkivfoto).

Parret blev i efteråret 2021 forældre til sønnen Ziggy.

- Jeg synes helt ægte, at det er så naturligt. Jeg havde lidt angst for, om det ville være mærkeligt, at der pludselig var en baby. Jeg troede, mit liv ville være forbi, har Simon Stenspil sagt om det at blive far.

- Men det er det fedeste i verden. Det er kærlighed, og det er nemt og dejligt. Men det skærer selvfølgelig i hjertet, når han græder.

Søster er også skuespiller

Kæresten Anna Stokholm er ikke den eneste skuespiller, der er i Simon Stenspils tætte omgangskreds.

Hans søster er skuespilleren Cecilie Stenspil, der gennem flere sæsoner har spillet en af hovedrollerne i "Badehotellet" på TV 2.

Powered by Labrador CMS